Jump to content

Ποια 5,1????

soler1442169065

Recommended Posts

Ειχα την εντυπωση παλια που το ειχα ψαξει τοι την καλυτερη αποδοση/τιμη την ειχαν τα logitech z640 με 50 ευρω. Τωρα η creative βγαζει ηχεια καθε 3μηνο. Δεν ξερω τι βελτιωσεις κανει ή αν κανει καθολου....

ακριβως τα ιδια αγορασα πριν κανα μηνα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος...και φθηνα και καλα.....:D στα προτεινω...τα Τ5900

παντως αν ειχες μια καλυτερη θα ειχες αρκετα καλυτερο ηχο λογω τοθ οτι θα υποστηριζε 5.1!η on-board νομιζω δεν υποστηριζει ε?

κατσε ρε συ δηλαδη μια audigy 2 ειναι ελαχιστα καλυτερη απο την on-board!δεν λεω μονο για την δικια σου on-board αλλα για ολες!

Κοίτα και τα Logitech Z-640 που λέει ο SLN..Αν έχεις τη δυνατότητα να τα ακούσεις σε κάποιο φίλο σου, ακόμα καλύτερα..Είναι πολύ καλά!

• 2 years later...

στα λεφτα που θες να δωσεις ειναι τα καλυτερα.οπως ειπε και ο PlanetmanR5....

τσιμπατα!!

στα λεφτα που θες να δωσεις ειναι τα καλυτερα.οπως ειπε και ο PlanetmanR5....

τσιμπατα!!

Καλό είναι πριν ποστάρουμε να κοιτάμε και την ημερομηνία του θέματος.

Το συγκεκριμένο θέμα είναι 2 χρονών επομένως η δημοσίευσή σου κρίνεται άκαιρη και άκυρη.

Χαχαχαχαχα!!!!!... Θα σου πρότεινα κι εγώ τα Ζ640 ( αυτά έχω κι εγώ )

Δεν είχα δει καθόλου τις ημερομηνίες… Έλεος…

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.