Jump to content

MX440 Overclocking

Alarm1442169065

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ναι ναι, γιατι οχι ? Εχω μια Asus Nvidia MX440 128mb sta 275/400 και σκευτηκα για μια υπερσυνχρονιση. Καθαρησα λιγακι το pc εγκατεστησα το 3dmark01 και αρχισα τα τεστ

Αριθμους δεν θα λεω καθως θα γινουμε ρεζιλι :)

Την καρτα την εφτασα σε συχνοτητα 340/525mhz (θερμοκρασιες υποφερονται. 49 βαθμους) και κερδισα εως τωρα μονο απο την καρτα 2000 βαθμους στο 3dmark (με τον επεξεργαστη δεν ασχοληθηκα ακομα, περιμενω να δω τα ορια της καρτας).

Απο οσο βλεπω η καρτα τραβαει και αλλο, το θεμα ειναι δεν ξερω ποσο. Για αυτο θελω να μου πειτε εσεις πως θα ξερω ποτε αγγιξα τα ορια της καρτας. Δηλαδη με τον επεξεργαστη εχουμε μπλε οθονες, κρασαρισμα, επανεκινησης κλπ. Στην καρτα τη πρεπει να δω για να σταματησω (πριν την καψω).

Εως τωρα στα benchmarking δεν ειδα κατι το υποπτω.

ΥΓ. Δωστε μου τα φωτα σας και θα σας φερω μεγαλυτερα ποσοστα oc :066:

Πάρα πολύ καλά. Έχει μάλλον καλές μνήμες. Μια prolink που είχα (270/400 default) με την ψύκτρα της είχα πετύχει 325/465 σταθερά. Είχα εντοπίσει οτι στο timedemo με -1 στο Quake3 όταν ανέβαζα παραπάνω έκανε κάτι τρελά κολήματα (διάρκειας π.χ. 20sec) και μετά συνέχιζε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Πάντως είναι αρκετά παλιά καρτούλα για να ασχοληθείς μαζί της. Ακόμα και 500/600 να την φτάσεις που λέει ο λόγος, θα υπολείπεται κατά πολύ απο μια φθηνή καινούργια σε default...

παιξε και κανα game για να σιγουρευτεις οτι εισαι χωρις arti!εγω την συγκεκριμενη αλλα σε prolink και με 64μβ την ειχα φτασει 325/530 αλλα εσενα αφου ειναι ασους ισως παει και λιγο παραπανω!

σε prolink και με 64μβ την ειχα φτασει 325/530!

Γρρρρρρρρ.....μόνο η δικιά μου δεν τράβαγε.....και έλεγαν και hynix....:019:

καλα συγουρα ειναι παλια. αλλα 2000 ποντοι ειναι και καποια fps παραπανω. συγουρα καποια ποιο καινουργια θα ειναι καλυτερη, αλλα αυτη την περιοδο κανουμε οικονομια για μια καλυτερη καρτα γραφηκων στο μελλον

τελικο αποτελεσμα με HT enable

275@365

405@567

3Dmark01 score: 8243 (απο 6033 το αρχικο)

Επομενα τεστ:

1)Max freq. στην vga χωρις OC με HT disable (Για σκορ στο 3dmark01)

2)Max freq. στην vga και OC με ΗΤ enable (Για σκορ στο 3dmark01)

3)Max freq. στην vga και OC με ΗΤ disable (Για σκορ στο 3dmark01)

• 6 months later...

Παιδιά κ γω την MX440 σε 64mb είχα αλλά προσέξτε ήταν Chaintech!!Και το 6033 που έβγαλε ο Alarm η δικια μου η Chaintech μόνο στα όνειρα της το βγαζε!Α ρε Chaintech!Alarm λιώστη την ευλογημένη!

Δεν είναι μόνο θέμα κάρτας αλλά και θέμα cpu. Ιδίως στο 2001 παίζει αρκετά μεγάλο ρόλο η cpu στο τελικό score.

Jason πιστεψε με δεν αξιζει πια να κανεις κατι με αυτη την καρτα. Μπορει για μερικα παιχνιδια να ειναι ακομα ενταξη αλλα με το μεγαλυτερο ποσοστο νεων παιχνιδιων θα εχεις προβλημα. Ιδικα με αυτα που χριαζοντα Pixel Shader.

Οπως ειπε ο John_Dr παιζει ρολο και ο επεξεργαστης τον οποιο αν θημαμε καλα τον ετρεχα τοτε περιπου στα 3500-3600

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.