Jump to content

AMD 64 MOBILE???

arj

Recommended Posts

δε περιμένεις καλύτερα να βγει πρώτα καμιά μητρική της προκοπής. τέλος του μήνα πρέπει να βγει το nforce4, και να δούμε τι πουλιά θα πιάνει.

Σωστος... Αλλα ρωταω ετσι απο περιεργεια αν ξερει κανεις τι μελλει γενεσθαι.... :103: :103: :103:

Τι ειπα ο ανθρωπος????

Πάντως ο mobille στο φορητό του Jimmyfox δεν είχε το heat spreader οπότε δεν θα είναι και τόσο απλά τα πράγματα....

Πάντως ο mobille στο φορητό του Jimmyfox δεν είχε το heat spreader οπότε δεν θα είναι και τόσο απλά τα πράγματα....

Φιλε μου δε σε επιασα τι εννοεις???

δεν ειναι τοσο απαραιτητο το heatspreader,ξερουμε οτι οι intelades το βγαζανε για να ανεβασουν παραπανω....ισως ειναι καλυτερα ετσι,απλα θελει προφανως προσοχη!!!

Υπάρχουν mobile 64 εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Φυσικά στην Ευρώπη είναι δυσεύρετοι.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι εφάμιλοι στο οverclockability με τους Moblie Barton, μιας και οι επιδόσεις τους είναι παρόμοιες με τους Desktop.

Διαφορές: Χαμηλότερο default vcore, κυκλοφορούν στα 90nm εδω και λίγο καιρό.

Φιλε μου δε σε επιασα τι εννοεις???

Οι desktop διαθέτουν το heat spreader ( το καπάκι τέλος πάντων ) ενώ οι mobile όχι. Οπότε το θέμα είναι το κατά πόσο εφαρμόζουν καλά οι ψήκτρες σε αυτούς καθώς και τι κίνδυνος υπάρχει για τον πυρήνα ( ε τώρα μην λέτε ότι κινδυνολογώ σαν την Intel. :005: Άλλο socket άλλες παράμετροι... :102: ).

Α οκ σε καταλαβα... Δεν υπαρχει κανενας κινδυνος!!

Δεν μασανε οι AMD :024:

Ας ελπισουμε οτι στο μελον θα υπαρξει κατι αντιστοιχο με τους Barton Mobile!

O Acer 1511 Μου john δεν έχει Α64 mobile. Είναι δυστυχώς DTR....

Oi A64 mobile που πρόσφτα κυκλοφόρησαν θα έχουν κατανάλωση 35W και θα απευθύνονται (στην αρψή τουλάχιστον) μόνο για slim notebooks.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.