Jump to content

Canon PIXMA iP4000 ή Canon i865?

lefterhs

Recommended Posts

Και εγώ έχω ψωνίσει πολλές φορές από το technickdirect :109: , αλλά αυτό οφείλεται κυρίως σε αυτούς, που έχουν τις σελίδες τους και στα αγγλικά. :023:

Αν γνωρίζεις και άλλο τέτοιο γερμανικό site, καλό θα ήταν το αναφέρεις μιας και πολλοι από μας πιστεύω, δεν ξέρουν γερμανικά... :009:

Μπα, μη νομίζεις, ούτε κι εγώ ξέρω... αλλά υποτίθεται ότι έχεις ήδη κάνει την έρευνά σου και απλά ψάχνεις την καλύτερη τιμή. Μια λύση ανάγκης πάντως είναι τα κείμενα που δεν καταλαβαίνεις να τα κάνεις copy-paste στο: systran.otenet.gr. Εμένα με βοήθησε να καταλάβω τα e-mail που μου στείλανε για επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Παιδιά έλαβα σε επτά ημερούλες τον ΙΡ 4000 και εξεπλάγην γιατί τον περίμενα σε 2 εβδομάδες.Δουλεύει μια χαρά και μιλάμε για πολύ καλές εκτυπώσεις σε σημείο που δεν πίστευα την ποιότητα σε φωτογραφικό χαρτί.Αν ξαναγοράσω τίποτα από ελλάδα να με .......

wilmott σε draft mode λένε τίποτα οι εκτυπώσεις η είναι κυριολεκτικά draft;

πχ σε HP ακόμα και σε draft mode οι εκυπωσεις είναι σε ανεκτά επίπεδα για κείμενο!

Φίλε νομίζω ότι το draft mode έχει ανεκτά αποτελέσματα.Το έχω δοκιμάσει μόνο για κείμενα βεβαίως και βλέπω ότι οι χαρακτήρες είναι ευδιάκριτοι και γενικά η εκτύπωση μπορεί να σταθεί αν και για να πω την αλήθεια μου δεν έχω δεί πως τα πάνε οι ΗΡ σε αυτό το mode..... :114:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.