BassJunkies1442169073 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2004 Έχω ένα IC7 και το πήγα τις προάλες στο Hipro5 για Vdim και Vtt (Καλά παιδιά το παλικάρι είναι το κάτι άλλο...ΑΣΣΟΣ και πολύ καλό παιδί!!!!!!!) Λοιπόν μαζί με όλα που συζητήσαμε κάνοντας τα mods μου είπε ότι καλό είναι να βάλω ψυκτράκια στα mosfet της motherboard και έτσι έκανα. Έβαλα παντού και χαλκού παρακαλώ της Revoltek. Είπα να δω τί λένε τα ψυκτράκια των mosfet που οδηγούν την τάση για την CPU(ξέρετε αυτά που "ψήνονται αν βάλεις PRESCOTT) και μώλις τα ακούμπησα έπαθα εγκάυματα 1ου βαθμού.Είπα να βάλω το thermistor που έχει το case της Thermaltake για να μην τρέχω για αλοιφές για το δάκτυλο......με διπλό prime, με 1,7 απο Bios και 1,6 στα windows, Northie CPU ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ????? :119: ........................117 ΒΑΘΜΟΥΣ Κελσίου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :022: Ένα ακόμη τρελό που βλέπω είναι ότι δίνω από bios 1,7v στο CPU, στα Windows έχω 1,65v, και με το που τρέξω prime πέφτει στα 1,6v:blink: ???? Είναι λογικό τόσο μεγάλο undervoltage στα windows για ένα IC7??????Please help me!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 12, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 Καλο ειναι να μετρησεις με πολυμετρο σε full load για να δεις το πραγματικο vcore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alarm1442169065 Οκτώβριος 12, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 ναι, το να πευτει η ταση σε full load ειναι πολυ λογικο. Και εγω σε idle ειμαι στα 1,62volt και σε full στα 1,57~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.