Jump to content

xp mobile stepping

Piratis

Recommended Posts

από φίλο στη αγγλία μου βρήκε ένα φτηνό 2500 mobile(ποιο φτηνά μου βγήκε από όσο βρήκα να πουλήσω τον 2600 Tbread τεσπα στην Ελλαδάρα ζούμε :026: ). σήμερα τον πήρα και γράφει

AXMH2500FQQ4C

2398675B40755

IQYHA0408RPMW

Ήθελα να ρωτήσω καταρχήν αν υπάρχει τρόπος να ξεχωρίσεις τον mobile από τον barton πριν μπω στον κόπο να βγάζω την slk και την μητρική. είχα την εντύπωση ότι θα έγραφε XP-M πάνω που δεν γράφει όμως. ακόμα αν έχετε κανένα σχόλιο για το stepping όσοι είχαν ή έχουν mobile.

σίγουρα είναι mobile βρήκα sites που αναλύουν τους κωδικούς απλώς περίμενα το xp-m και φρίκαρα όταν δεν το είδα.

ευχαριστώ και για τις ευχές ... :006:

Για το stepping σίγουρα θέλει δοκιμή απλώς αν έχει κανείς κανένα παρόμοιο (όπως ο Rommel) αν μπορεί να γράψει πως περίπου πάει πχ 2200-2300-2400 ( για πιο πάνω βλέπουμε) με πόσο ρεύμα κατι σαν μπούσουλα για να μην ξανανακαλύπτω τον τροχό.

Παιδια εγώ είχα ένα mobile 2500 το stepping ήταν I και τον δούλευα με 2630 με 1,85 με slk900u καλά πήγαινε τότε λέγανε ότι το stepping I ήταν το καλύτερο!!!

Και τωρα το ιδιο λενε :033:

Βραχοσταυλος οπως τον βλεπεις και οταν μπει νερακι θα πεσουν και ακομα volt.... :040:

post-83-1442173787,9708_thumb.jpg

Το ποσο θα ανεβει, μονο με δοκιμη θα μαθουμε! Εγω εχω 2. Εναν Ι και εναν Α. Ο Α παει μεχρι 2550Mhz με 1.95V και 42C MAX!!! Ενω ο Ι παει μονο μεχρι 2450Mhz με 1.8V. Αμα του δοσω 2.0V, παει μονο αλλα 50Mhz, διλαδι 2500Mhz. Ολα αυτα με νερο και με ΜΑΧ θερμοκρασιες 42C σε full load!

Το ποσο θα ανεβει, μονο με δοκιμη θα μαθουμε! Εγω εχω 2. Εναν Ι και εναν Α. Ο Α παει μεχρι 2550Mhz με 1.95V και 42C MAX!!! Ενω ο Ι παει μονο μεχρι 2450Mhz με 1.8V. Αμα του δοσω 2.0V, παει μονο αλλα 50Mhz, διλαδι 2500Mhz. Ολα αυτα με νερο και με ΜΑΧ θερμοκρασιες 42C σε full load!

Εισαι σιγουρος βρε;Λιγο κουλο μου φαινεται μνο τοσο;Μηπως κατι δεν κανεις καλα; :104:

Ολα μια χαρα ειναι. Καλα τα λεω! Απο www.overclockers.co.uk και οι 2 επεξεργαστες.

Παρακατω παραθετω ολοκληρο το στεπινγκ του Ι γιατι τον Α τον εχω και δουλευει.

AXMH2500FQQ4C T835775A42108 IQYHA 0402TPMW

Τι ειναι αυτος ο τυπος ρε!!!!

135€ ενα mobile!!

τι νομιει οτι πουλαει επιτελους?

ρε μπιζνα κοψε τα ναρκωτικα οσο ειναι καιρος,αφου σε χαλανε!

ακου εκει biznas!!

εντάξει δεν είναι και ο μόνος, δεν ξέρω για σας αλλά fleamarket δεν μπαίνω καθόλου οι τιμές είναι εξωφρενικές πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες κυριολεκτικά. Γενικά δεν υπάρχει σοβαρή αγορά μεταχειρισμένων στην Ελλάδα (Πρόταση για όσους έχουν επιχειρηματικές ανησυχίες)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.