soler1442169065 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2004 Λοιπον...καταρχας Σπερεςςς.... Πηρα την πολο 735....της ττ... Ειναι ολλη χαλκος...και με αρκετα καλο φανακι για οσους δεν την ξερουν... Τεσπα την πεταξα πανω στον p.4 της υπογραφης... Και βαραγε κατι τρελα 50αρια idle.... 1. Την παστα as 5 την ειχα βαλει μια χαρα σιγουρα...δεν ειναι και η πρωτη φορα ετσι κιαλιος.. :028: 2.Η ψηκτρα παταγε σωστα...Και αυτο σιγουρα... 3. Το φανακι λειτουργουσε κανονικοτατα...stade... :035: Για δωστε μου μια λογικη εξιγηση για ολα αυτα... Για οσους εχουν πολο 735...θα ξερουν πως απο κατω η ψυκτρα...δλδ το μερος που παταει πανω στη cpu δεν ειναι οσο στις ψυκτρες της ιντελ πχ...αλλα αρκετα μικροτερος...(βλεπε photo..) Το θεμα ειναι οτι η ψυκτρα μπενει μονο οριζοντια οπως κοιταμε το socket.. Καθως πιανετε απο αυτο...και δεν υπαρχει τροπος να μπει καθετα οπως οι αλλες ψυκτρες... Μηπως παιζεται τπτ με αυτο???και δεν παταει ολοκληρο πανω στην cpu??? Η μηπως παιζει τπτ με κανα αισθητηρα...και μολις η ψυκτρα μπενει οριζοντια βλεπει αλλες θερμοκρασιες... Να πω επισης οτι πριν ειχα μια ψυκτρα ακασα..αλουμινενια και ειχα σχετικα καλες θερμοκρασιες...μεχρι 42φουλ... Για δωστε τα φωτα σας μπας και βρουμε την ακρη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 11, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Κανε ενα πειραμα βαλε μια τη stock και μετα την αλλη και ακουμπα τες με το χερι σου και δες τη διαφορα! Θα καταλαβεις αν ειναι σωστες οι θερμοκρασιες... Με τις ιδιες ρυθμισεις στο bios εννοειται!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Οκτώβριος 11, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Το εχω κανει ρε....Ιδιες μου φενονται...αλλα το θεμα ειναι τι λεει το bios κλπ...Γιατι μπορει να ειναι κρια η πολο γιατι δεν παταει καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Οκτώβριος 11, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Στις πόσες στροφές έχεις την φάνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Οκτώβριος 11, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 χαμηλα...αλλα και παλι δεν εχει σχεση...Στην αλλη ψυκτρα που εχω το ιδιο φαν εχω χαμηλες τεμπς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 11, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Δε μπορει καμια μ@λ@κι@ θα κανεις ET...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Οκτώβριος 11, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Mαλλον το σαβ/κο θα βγαλω την μητρικη να δω τι παιζει....Fuck...Αλλα μαλλον κατι με τους σενσορς παιζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 11, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Για δοκιμασε και πες μας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Οκτώβριος 11, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Αν και δεν εχω P4,αλλα Athlon,δοκιμασε να την κανεις lapping,εχω την ιδια ψηκτρα και παρατηρησα οτι φαγωδηκε πρωτα στις ακρες και μετα στο μεσον.ισως αυτο ειναι που εχεις προβλημα,o P4 εχει μεγαλυτερη επιφανεια και ισως κανει λιγοτερη αμεση επαφη με τo heat speader που εχει ο επεξεργαστης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Οκτώβριος 12, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 Η ψυκτρα ειναι καινουργια...οποτε δεν παιζει αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Οκτώβριος 12, 2004 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 και μενα του κουτιου ηταν,αλλα ηθελα να την γυαλισω παραπανω,και το παρατηρησα καθως ετριβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Οκτώβριος 12, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 Και ετσι να ειναι δεν εξιγουνται οι θερμοκρασιες αυτες....οποτε....κατι αλλο παιζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Οκτώβριος 12, 2004 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 το ανεφερα αυτο γιατι αν πραγματι εχει εστω και ελαχιστο κενο στο κεντρο τοτε μαζευεται η AS εκει.σε ελαχιστες ποσοτητες κανει καλη δουλεια,αλλιως αν γινεται αυτο που σου ειπα,τοτε πιο πολυ "δουλευει" σαν μονωση.παρολο το heat speader της intel,η πιο αμεση επαφη του πυρηνα ειναι στο κεντρο.γι αυτο η stock ψυκτρα εχει εκτος απο την μαυρη "τσιχλα" εχει και ενα φυλλο απο αλουμινιο,ετσι ωστε με την πιεση να ελαχιστοποιει τις ατελειες στην ψυκτρα.αλλιως το πιο απλο ειναι για καποιο λογο να μην παταει καλα η polo.ελπιζω να βοηθησα με την αποψη μου.αν και σε ζαλισα μαλλον με τις εκθεσεις που γραφω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Οκτώβριος 12, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 Βοηθησες....και φυσικα δεν με ζαλισες...τι λες τωρα???Σε ευχαριστω πολυ...θα το ψαξω και θα ποσταρω νεα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.