Jump to content

AMD 3200+ A64 με stock cooling

Borg1442169074

Recommended Posts

Bασικα μεχρι τα 2.5GHz δε θα εχεις προβλημα για 24/7 χρηση με τα βολτ που εχεις δωσει........

Απο εκει και πανω ζοριζονται οι Α64 γενικως εχουν χαμηλοτερο n απ' οτι οι Barton κοιτα εδω........

Εγω μεν εχω 2.6GHz ΨΨΨ_stable αλλα με μια τεραστια ψυκτρα και φυσικα φυσανε μποφωρ επανω......... :037: :081:

Εγω μεν εχω 2.6GHz ΨΨΨ_stable αλλα με μια τεραστια ψυκτρα και φυσικα φυσανε μποφωρ επανω......... :037: :081:

Ειναι πολλα τα μποφωρ!!!!!!!!!!!

:026: :026: :026:

Βασικά χρησιμοποιώ περισσότερο το toast αλλά πιστεύω κι εγώ ότι η σταθερότητα του μηχανήματος είναι προτιμότερο αν και πιο χρονοβόρο να ελέγχεται με βάση τις πραγματικές καθημερινές μας ανάγκες.Αν ας πούμε εγώ παίζω άνετα και χαλαρά 4-5 ώρες PESIII (με παρέα έτσι?) και κάνω και 4 divx απανωτά επί 2-3 μέρες,τι να μου πει το toast αν κολλήσει στο 10λεπτο.Ή το Prime αν κολλήσει στις 2 ώρες?

Από την άλλη αν βιάζεσαι να ελέγξεις σταθερότητα καλά είναι αυτά τα προγράμματα(πού να τρέχουμε κάθε φορά dvd->divx για σταθερότητα!)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.