Jump to content

Super Pi 1M

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Tελειως φιλικά... , αλλά δεν βλέπω τον λόγο να τρέξει κάποιος patched πι , δηλαδή και αν δει 3-4 sec πιο κάτω τι θα γίνει ? , αφου η ''ικανοποίηση'' δεν υπάρχει απο την στιγμη που το μηχανάκι δεν αποδίδει τα πραγματικά με hacked μετροπρόγραμμα, .

Αυτή είναι η γνώμη μου ,. μπορεί να είναι και λάθος βέβαια.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα το χρησιμοποιούμε για να μετράμε σε πόσο χρόνο βρίσκουμε έναν χ αριθμό ψηφίων του πι και να συγκρίνουμε τις επιδόσεις των μηχανημάτων μας (Intel - Amd) . Εφόσον υπάρχει τρόπος με τον οποίο αυτό γίνεται γρηγορότερα θεωρώ ότι πρέπει να τον χρησιμοποιήσω και μάλιστα το γεγονός ότι αυτό γίνεται μόνο σε μια κατηγορία από cpus στην οποία ανήκει και το δικό μου , το θεωρώ πλεονέκτημα.

Βέβαια αυτό μπορεί να εκληφθεί από κάποιους και σαν "cheat" πράγμα το οποίο είναι συζητήσιμο και αμφισβητήσιμο.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα το χρησιμοποιούμε για να μετράμε σε πόσο χρόνο βρίσκουμε έναν χ αριθμό ψηφίων του πι και να συγκρίνουμε τις επιδόσεις των μηχανημάτων μας (Intel - Amd) . Εφόσον υπάρχει τρόπος με τον οποίο αυτό γίνεται γρηγορότερα θεωρώ ότι πρέπει να τον χρησιμοποιήσω και μάλιστα το γεγονός ότι αυτό γίνεται μόνο σε μια κατηγορία από cpus στην οποία ανήκει και το δικό μου , το θεωρώ πλεονέκτημα.

Βέβαια αυτό μπορεί να εκληφθεί από κάποιους και σαν "cheat" πράγμα το οποίο είναι συζητήσιμο και αμφισβητήσιμο.

Με το patch γίνεται γρηγορότερα , η δείχνει πλασματικά ότι γίνεται γρηγορότερα ? αυτό ειλικρινά δεν το ξέρω .

Αν γίνεται γρηγορότερα λόγω καλύτερης διαχειρισης cpu ενταξει , αλλα αν δείχνει πλασματικά [π@π@ρια δλδ.] , είναι ένα απλό cheataki και τπτ άλλο .

Με το patch γίνεται γρηγορότερα , η δείχνει πλασματικά ότι γίνεται γρηγορότερα ? αυτό ειλικρινά δεν το ξέρω .

Ούτε και γώ το ξέρω. Υποθέτω ότι γίνεται γρηγορότερα , αν οι ενδείξεις είναι πλασματικές , τότε συμφωνώ μαζί σου.

Ωραιος ρε συ Σολωνα!!!!!!!!!

Με τι ρευμα εισαι τελικα εκει???Σιγουρα δεν παει παραπανω???

Καλες τελικα οι tccd.Αντε να τις παρω και εγω τον αλλον μηνα γιατι με τα μουφα που εχω τωρα δεν καταλαβαινω τι με κοβει.

Μπαινει ρε συ και παραπανω αλλα pi δεν τρεχει... Εκει ΔΕΝ ειναι σταθερος. Βραχοσταυλος ειναι στα 2520 ή καπου εκει.

Δεν ξερω αν το στρωσιμο θα δωσει τιποτα αλλα δεν το κοβω. Μαλλον οι μνημες ειναι το κλειδι... Κατι πρεπει να γινει να 300ρισω στα 2.5-3-3. Θα το σπασω.... :D

Μπαινει win στα 310 2.5-3-3 και pi δεν τρεχει γμτ τον mem controller + την DFI μεσα....

Το voltage φαινεται στον central brain indentifier... 1.67 ειναι αλλα χωρις ψαξιμο. Απλα πεταξα κατι "ψηλο" για να σιγουρεψω οτι δεν θα κολλησει λογω cpu...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.