Jump to content

Super Pi 1M

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Εγώ πάντως έχω μια απορία για το patch. Δεν μπορώ να δεχτώ οτι επειδή έχει γίνει για τον Prescot, που σημαίνει ότι εκμεταλεύεται τις καινουργιες εντολές του, δεν είναι νόμιμο η οτιδήποτε άλλο. Tώρα αν κάποιοι αδικούνται απ' αυτό δεν σημαίνει τίποτα γιατί αυτή δυστυχώς είναι η εξέλιξη. Είναι σαν να λέμε ότι με σύγχρονα μηχανήματα ας τρέξουμε εφαρμογές 16 bit για να μην φαίνεται ότι κάποιοι μένουν πίσω σε ταχύτητα. Μάλλον δεν στέκει. Εξ' άλλου αν γίνουν bench με 64 bit προγράμματα και Windows και οι AMD γίνουν ξαφνικά πιο γρήγοροι, θα πούμε οτι δεν είναι νόμιμο. Δεν νομίζω..

Δεν λεμε οτι δεν ειναι νομιμο 'η οτιδηποτε αλλο.

Απλως οταν συγκρινουμε 2 μοντελα πχ Northwood, prescott 'η 2 μαρκες πχ intel/amd το κανουμε με --το ιδιο μετρο--.

Δεν χρειαζεται ιδιαιτερη νοημοσυνη για να το αντιληφθεις αυτο...

Τωρα αν υπαρχουν lameria μεσα που προσπαθουν να αποδειξουν οτι βγαζουν το 1Μ pi σε 28'' με 4.4G..εε τι να πω...lamer ηταν lamer θα παραμεινουν...

Α prescott user...

ΥΓ. Αν ειχες A64 δεν θα ελεγες το ιδιο

Τωρα αν υπαρχουν lameria μεσα που προσπαθουν να αποδειξουν οτι βγαζουν το 1Μ pi σε 28'' με 4.4G..εε τι να πω...lamer ηταν lamer θα παραμεινουν...

Δεν νομίζω οτι η έκφραση είναι πρέπουσα και κανείς δεν προσπαθεί να αποδείξει τίποτα. Όσο για το αν είχα Α64,.......Θα έτρεχα και γώ το Pi με το patch....έτσι για να χρησιμοποιήσουμε το ίδιο μέτρο.

Aπο τη τι στιγμη ομως που δεν υπαρχει για Α64 θα ηταν λιγο αδικο να το χρησιμοποιουμε, ιδιως χωρις να το αναφερουμε.

ο κωδικας 8α πρεπει να παραμενει ανεπαφος, για το fair play της υποθεσης

Να και ένα εγκαινιαστικό για τον πρεσκοτάκο. Με το patch φυσικά. Όσο για τα παραπάνω σχόλια, κάποτε ακούγαμε βγάλτε το ΗΤ, βγάλτε τις SSE2, βγάλτε το Dual Channel. Το άλλο το καλό....κατέβα και εσύ στα 2.5ghz και να κοντραριστούμε. Με λίγα λόγια "Όσα βλέπει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια".

post-92-1442173827,1536_thumb.jpg

Γιατί δεν κάνει κάποιος με Α64 μια δοκιμή με patch και χωρίς patch να δούμε τι γίνεται. Είμαι περίεργος να δω αν τους επιβαρύνει. Πάντως όσα performance tips της Intel έχω χρησιμοποιήσει στα προγράμματά μου, έχουν επιταχύνει και τους Athlon. Λιγότερο μεν, αλλά δεν επιβάρυναν.

Γιατί δεν κάνει κάποιος με Α64 μια δοκιμή με patch και χωρίς patch να δούμε τι γίνεται. Είμαι περίεργος να δω αν τους επιβαρύνει. Πάντως όσα performance tips της Intel έχω χρησιμοποιήσει στα προγράμματά μου, έχουν επιταχύνει και τους Athlon. Λιγότερο μεν, αλλά δεν επιβάρυναν.

Αυτό λέω και γω τόσο καιρό. Ετσι οι συνθήκες θα είναι ίδιες..

και ενα δικο ετσι για την πλακα.Μπας και ηρθε ο καιρος για ΑΜD........................? :012:

Εισαι σιγουρος??? :098:

Για δες τι μπαζα πιανει ο Α64 στα 400MHz.... :042:

Bεβαια γιατι το εκανα εξυπηρετουσε αλλο σκοπο αλλα να αναλυσω εδω ολες τις ιδεες των Tools θα ξημερωσουμε τεσπα μπορειτε να τα δειτε αλλου...

Υ.Γ.

Αυτη η φωτο ηταν με την παλια μητρικη (Epox=αναθεμα βγηκε) :072: το δε Vcore που ειχε ο Α64 ηταν 0.812V! :106:

post-95-1442173834,4286_thumb.gif

post-95-1442173834,5419_thumb.gif

ΧΩΡΙΣ PATCH...

ξερα στην κεφαλα! :)

Pi 1MB gone in *26* seconds :)

FX55 @3.2

MSI Neo2 Platinum

Gskill@265 2.5 3 3 5

Ωχ Παναγιά μου....τι τέρας είναι αυτό ? :041:

Την βάψαμε οι Intel..άδες :003:

zarras....άνοιξε κανά πόστ στο AMD section...να μας γράψεις λεπτομέριες.

Πιάσαν τόπο τα λεφτά βλέπω.

Ωχ Παναγιά μου....τι τέρας είναι αυτό ? :041:

Την βάψαμε οι Intel..άδες :003:

zarras....άνοιξε κανά πόστ στο AMD section...να μας γράψεις λεπτομέριες.

Πιάσαν τόπο τα λεφτά βλέπω.

χεχε επιασαν επιασαν...

ανοιγω τωρα ενα thread

ΥΓ sorry man αλλα ξεχασα αν σου δωσω την μεταλλικη ραβδο που βιδωνει το καπακι του προμιε :(

ΥΓ sorry man αλλα ξεχασα αν σου δωσω την μεταλλικη ραβδο που βιδωνει το καπακι του προμιε :(

χεχεχε....ακόμα δεν έφυγα μετανάστης για εξωτερικό....κάποια στιγμή θα βρεθούμε....να χαζέψω και από κοντά το τέρας :D

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.