Jump to content

Plextor 708A-Taiyo yuden 8X +R-Liteon 166s ΚΟΛΑΣΗ!

spybol1442169066

Recommended Posts

Ο παραπανω συνδιασμος δεν δουλευει.Τα δισκακια δεν διαβαζονται απο το λιτετον μετα το 55-60% οποτε μου ειναι αχρηστα.Τα ιδια δισκακια τα διαβαζει ΤΕΛΕΙΑ to pioneer 120s μου!.Το λιτεον επισης διαβαζει πολυ καλα philips 8x +R γραμμενα σε TEAC.Τι στον κορακα φταιει να παρει;Τα ακριβοτερα δισκακια στο καλυτερο συνεργαζομενο recorder (πλεχτορ) και θα τα εχω διακοσμητικα;Γιατι το pioneer τα διαβαζει τελεια;Φταιει το πλεχτορ η το liteon;Καμμια λυση;Μαλλον νομιζω παντως οτι δεν φταιει το πλεχτορ ουτε τα δισκακια αλλα το λιτεον.Στα -R δισκακια ολα οκ.. Καμμια προταση;

Ξεχασα να συμπληρωσω οτι με booktype +R τα δισκακια μπορει και να διαβαστουν αλλα με παρα πολυ αργη ταχυτητα, ενω με booktype -Rom στην μεση κολλανε.Ειδικα τα -Rom to pionneer τα διαβαζει σε μεγιστη ταχυτητα χωρις να κανιε το παραμικρο ενω το λιτεον τιποτα..

ΝΕΟ UPDATE! Το ιδιο δισκακι γραμμενο σε TEAC 8χ (ταιyo yuden) περασε.ΓΚρρρρρ θα το σπασω...

Το λιτεον ειναι απο τα καλυτερα dvd rom που εχουν κυκλοφορησει, το μονο του προβλημα ειναι ο χαρακτηριστικος θορυβος κατα την εισαγωγη του δισκου. Μου κανει εντυπωση που εχεις τετοια προβληματα. Κυκλοφορησαν στην αγορα ΤΥ μαιμου μηπως εχεις πεσει στη περιπτωση ?

Μαλλον πρεπει να φταιει το 1,08 γιατι παρατηρω οτι οι εγγραφες μου με τα παλιοτερα firmwares (και μαλιστα σε 4χ δισκακια taiyo) ενω δυσκολευεται καμμια φορα το λιτεον τελικα τα διαβαζει .Ενω με 1,08 και 8χ διδκακια δεν τα διαβαζει καθολου μετα την μεση..Τι να πς.. τα δισκακια ειναι γνησια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.