JimmyFox Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2004 http://www.eet.com/semi/news/showArticle.jhtml?articleId=49400814205 εκ. τρανζιστορς, 90nm, μέγεθος όσο ένας 130nm Opteron και 2x1MB L2cache... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Οκτώβριος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Cool 205 εκ. transistors,πεφτουν και οι τιμες απο οτι βλεπω ευτυχως που δεν προχωρησα σε αγορες,μαλλον ευτυχως που δεν υπηρχε τιποτα σε 939 να αγορασω.......LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Οκτώβριος 5, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Εμένα Κώστα με βλέπω να πηγαίνω σε 939 single core μέσα στον επόμενο χρόνο. O 3200+ στα 2GHz μου φαίνεται καλή περίπτωση και δεδμομένου οτι εχω μητρική 939 θα κάνω τη μετάβαση. Οι Dual core θα είναι οπωσδηποτε ακριβοί στην αρχή και μάλλον θα συνδοεύονται από DDR2 και PCI-X. Κατι που δε με γοητεύει..... Οι μνήμες και οι κάρτες μου σκοπεύω να με συντροφεύουν για πολύ καιρό ακομα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.