Jump to content

Ποιο τροφοδοτικο μου προτεινετε απο τα παρακάτω??

Xorxhs

Recommended Posts

Εγω προτεινω αυτο:

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=PowerSupplies&cp_id=53010

Ειναι πιστευω μακραν οτι καλυτερο αυτη τη στιγμη σε αυτα τα λεφτα! Αξιζει την μικρη αναμονη μεχρι να το φερουν! Αν εφερναν και το 520 θα ηταν ακομα καλυτερα βεβαια!

ΥΓ: Πολυ ψαγμενο υλικο αρχισε να φερνει το Multirama μεχρι και silverprop blocks!

η αληθεια ειναι οτι η καρτα ζοριζει πολυ την 12v.

Απο οτι ξερω η αλλη 12αρα δεν συνδεεται στην mobo?

Αν ισχυει αυτο τοτε θελω και τις 2 12αρες να ειναι αρκετα δυνατες,γιατι και στη mobo εχω και τα 4dimms και ολες τις pci καλυμμενες.

Υποψιν η 6800 ρουφαει σαν ....ανα! sorry:P

Το enermax θα αντεξει με αυτες τις 12αρες?

http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1795

Θέλω και εγώ ένα τροφοδοτικό, αλλά με ενδιαφέρει να έχει ανεμιστήρες, μόνο μπροστά και πίσω, και όχι πάνω και κάτω...

(Είναι έτσι η υπόλοιπη διάταξη των ανεμιστήρων που δεν γίνεται αλλιώς)

Για το υπάρχον σύστημα με καλύπτει και το 350W που έχω, αλλά θα μπει σύντομα μια 6600GT ή μια 6800 και θα χρειάζομαι ρεύμα...

Και θέλω να είναι αθόρυβο...

Τί προτείνετε;

ρε παιδια απορω γιατι προτεινετε σαν μανιακοι τα Tagan........αφου οι τελευταιες παρτιδες ειναι προβληματικες αφηστε τα λιγο στην ακρη και ΜΗΝ τα προτεινετε......ελεος δηλαδη.....

τοσα κρουσματα εχουν ακουστει τον τελευταιο μηνα για τα 480αρια της τελευταιας παρτιδας......

μεχρι τωρα σε αυτο το θρεντ ειδα 7ατομα να μιλανε οτι ειχαν προβλημα με αυτα.και ομως ακομα και μετα απο αυτο συνεχιζετε να το προτεινετε σαν τροφοδοτικο.......WHY?????:confused: ?????

Γιατι απο τοτε που πηρα το δικο μου ολο ετσι λεγανε. Εχει προβληματα και εχει προβληματα. Πρωτη φορα ακουω ενα τροφοδοτικο να εχει τοοοοσα προβληματα και τοοοοσες πωλησεις. Εμενα δε μου εχει παρουσιασει κανενα απολυτως. Αθορυβο-υπερδοκιμασμενο-με πολλη καλη ισχυ

επειδη εκριβως εχουν ακουστει τ-οοοοοοοοοο-σα πολλα για τα ταγκαν παρτε κανενα αλλο που δεν εχει ακουστει τιποτα........εγω τσιμπησα το ενερμαξ 470.ποτε δεν ακουσα παραπονο για τα ενερμαξ.ισα ισα ατομα εδω μεσα εχουν ενερμαξ 465 εδω και 2 χρονια με τσιτα τα ρευματα σε οβερκλοκ και το παραμικρο προβλημα..........

Υ.Γ.ποτε το τσιμπησες το ταγκαν σου μορφεα?????μακαρι να εισαι απο τις καλες περιπτωσεις......εγω παντως φυλαω τα ρουχα μου για να εχω τα μισα

Αρχική απάντηση από Daidalos [Σήμερα, στις 11:16]

Εγω προτεινω αυτο:

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=PowerSupplies&cp_id=53010

Ειναι πιστευω μακραν οτι καλυτερο αυτη τη στιγμη σε αυτα τα λεφτα! Αξιζει την μικρη αναμονη μεχρι να το φερουν! Αν εφερναν και το 520 θα ηταν ακομα καλυτερα βεβαια!

ΥΓ: Πολυ ψαγμενο υλικο αρχισε να φερνει το Multirama μεχρι και silverprop blocks!

Οντως τι μεγαλη αλλαγη ηταν αυτη που εκαναν....:T:

Τωρα δεν ξερω αν μειωσαν τις τιμες ή αν μονο στην επαρχια γδυνουν και δεν εχουν τπτ stock...

Τεσπα στο θεμα μας...παρε Enermax or OCZ:)

Τα Thermaltake δεν τα αναφερει κανεις...δεν ειναι καλα?:...:

Αρχική απάντηση από greekfragma

Υ.Γ.ποτε το τσιμπησες το ταγκαν σου μορφεα?????μακαρι να εισαι απο τις καλες περιπτωσεις......εγω παντως φυλαω τα ρουχα μου για να εχω τα μισα

2.5 μηνες το εχω. Pc ανοιχτο συνεχεια λογω dsl και μεχρι τωρα κανενα προβλημα. Μπορει να κανω λαθος αλλα νομιζω οτι αυτο με τα tagan ειναι αδικια προς την εταιρια. Σιγουρα καποια ειχαν προβλημα αλλα εδω και 6 μηνες δεν εχω ξανακουσει τιποτα.

Παντως γενικα μιλωντας 480 watt βγηκαν υπεραρκετα για εμενα και ανησυχουσα κιολας. Ακομα και με 350 πιστευω θα ημουν μια χαρα,οχι οτι θα επαιρνα τοσο

Να προτείνω και εγώ τα enermax μιας και ειναι δοκιμασμένα και τεσταρισμένα. Εχω και εγω ενα Ταγκαν 480 απο την πρώτη παρτίδα όμως, και δεν ειχα ποτέ κανένα πρόβλημα, αλλα μιας και ακούω τόσα πολλά, θα πήγαινα σε κάτι πιο σίγουρο (ενερμαξ δλδ)

Αρχική απάντηση από Stratos

Enermax για να κοιμασαι ησυχος...;)

κι εγώ 2 χρόνια+ με enermax 465 με μοντάρισμα 12v@12.8, 3.3v@3.5 & 5v@5.3.

τρελό ζόρισμα με πολλά περιφερειακά και τρελά βατ στη cpu λόγω πρόμι, 24/7 αρκετούς μήνες κι είναι ΒΡΑΧΟΣ...

Αν δεν θες να δώσεις τόσα πολλά για το OCZ, τότε ασυζητητί Enermax που εχει και χαμηλή τιμή :)

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 13:20]

.ισα ισα ατομα εδω μεσα εχουν ενερμαξ 465 εδω και 2 χρονια με τσιτα τα ρευματα σε οβερκλοκ και το παραμικρο προβλημα..........

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 17:42]

κι εγώ 2 χρόνια+ με enermax 465 με μοντάρισμα 12v@12.8, 3.3v@3.5 & 5v@5.3.

τρελό ζόρισμα με πολλά περιφερειακά και τρελά βατ στη cpu λόγω πρόμι, 24/7 αρκετούς μήνες κι είναι ΒΡΑΧΟΣ...

Σαν πρωην κατοχος Tagan 480w και νυν Enermax 475w Noisetaker

και εχοντας τα δουλεψει τοσο σε default ρευματα οσο και σε συνθηκες ο/c

εχω να πω τα εξης.

1)Το Tagan σε νορμαλ κατασταση μου εβγαζε στη +12 11.85 &

σε o/c με 1.85 vcore στον barton 2600+ 11.71 μαζι με 2.9v vdimm

και με FX5900sp η οποια δεν ζητουσε τρελλα watt.

Zεσταινοταν απιστευτα και συνεβαλε στην αυξηση της θερμοκρασιας του

κουτιου.

2)Το Εnermax σε νορμαλ κατασταση μου βγαζει στην +12 12.10

και σε ο/c, ακριβως με τα ιδια ρευματα, 11.95.

Δεν ζεσταινεται ΚΑΘΟΛΟΥ,ενω ρυθμιστης του ανεμιστηρα του ειναι

πολυ βολικος ενω ακομα και στις 1450rpm ακουγεται ελαχιστα.

Και να φανταστειτε οτι πλεον πανω εχω 6800GT @ 420/1150.

Προσωπικα απογοητευτικα απο το Tagan ενω ειχα ακουσει πολυ καλα

λογια.

Απο τη στιγμη που κυκλοφορουν στην αγορα και τα OCZ θα επαιζα

μεταξυ OCZ-Enermax.

Eιδικα μετα τα οσα εχουν ακουστει για τις τελευταιες παρτιδες των Tagan....:cry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.