AquaSonic1442169069 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2004 Θελω να βαλω το hifi για ηχεια στο μπακατελι μου αλλα δυστηχως δεν ειναι αντιμαγνιτιζε.(Τα θελω κολλητα με την οθονη) Ξερετε καποιον τροπο να τα θωρακισω?Ολσο πειραζει το στορογγυλο στη μεση να μπει μεσα (Τα φιλαρακια μου ειναι παλιοπειραχτηρια!!!! :011: )? Μπορω να το ξαναβγαλω εξω? Ευχατιστω προκαταβολικα :032: Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 4, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Για το στρογγυλο εχω βγαλει καμποσα τετοια εξω αλλα ειναι και αναλογα τη ζημια τους! Πχ σε ενα ο αλλος το ειχε σπρωξει τοσο δυνατα που το εβγαζα αλλα ηταν τρομερα ''τσαλακωμενο'' και καμια φορα δεν ειχε την ιδια αποδοση που ειχε στον ηχο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC9800PBA Οκτώβριος 4, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Γιατι να είναι κολητά με τον οθόνη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaSonic1442169069 Οκτώβριος 5, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 γιατι θελω τον ηχο στη μαπα μου!!! δεν θελω να χανω db!!!! τελικα σε αποσταση 10 cm οκ οποτε θα τα αφησω εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.