Jump to content

AMD 2800+ πρόβλημα...

Lefteris1442169079

Recommended Posts

Από την στιγμή που έχεις 2 ανεμηστήρες να βάζουνε αέρα από το πλάι , κάνε τους άλους 2 (μπρός & πίσω ) να βγάζουν ώστε να δημιουρηθέι μεγαλύτερη ροή αλλιώς ο αέρας θα ανακυκλώνεται εσωτερικά και ανεβάζει θερμοκρασία . Πρέπει όσος αέρας μπαίνει , τόσος να βγαίνει.

Αλήθεια , πόσο τον πήρες?

Σαφως και χρειαζεσαι μια καλυτερη ψυκτρα ψαξε στην αγορα να βρεις μια με clips γιατι εσενα δεν εχει τρυπες η μητρικη να μπαινει η ψυκτρα Αrtic Silver καλυτερη φανα ριξε και καμια ματια εδω ολο και κατι χρησιμο θα μαθεις!

Σωστα το ειπε ο bizimis κανε μια αναβαθμιση στο BIOS της θυμαμαι οτι η συγκεκριμενη μητρικη (μια εβδομαδα εζησε στα χερια μου περυσι τετοια εποχη) εδειχνε μουφες θερμοκρασιες.........

Τις φανες θα τις βαλεις ωστε να δημιουργειτε ρευμα στο εσωτερικο του κουτιου δηλαδη αν φυσαει προς τα εξω ο ενας θα φυσαει κι επομενος που τον ακολουθει.......

Στην πραξη βαλε κατω δεξια (κατω απο τους σκληρους) μια φανα να φυσαει προς τα μεσα κι εκεινον που ειναι κατω απο το PSU να ρουφαει αερα απο το κουτι και να τον βγαζει εξω.......

Εγω φυσικα LOL ουδεποτε το εκανα αυτο ειχα μονιμα ανοικτο το κουτι κι η φανα της ψυκτρας φυσαγε προς τα εξω......

Στο λινκ που σου εδωσα LOL εχω και λινκ για τοπ αεροψυξη αν εχεις ορεξη κανε το! :040:

Χμ ... με γεμίσατε σκέψεις.. πάντως σίγουρα θα κάνω κάτι καλύτερο από πριν. Ίσως να βάλω και fan controller, αυτά τις akasa. τι λέτε; πεταμένα λεφτά ή αξίζει;; είδα αυτό.. http://www.e-shop.gr/Index1024.html

όσο για τα bios πάντα τα τελευταία έχω. Με το που την ανοίγω γράφει cpu temp 45!!!

Δεν ξερω τι σοι ειναι αυτη καλυτερα να ψαξεις κατι σε SLK με χαλκινη βαση εχουν καλυτερη αποδοση σε AMD........

Aλλα σου ειπα να προσεξεις να εχει clips να κουμπωνει επανω στο socket μια κι η μητρικη σου δεν εχει τρυπες να μπαινει βιδωτη η SLK.......

Κι μια φανα της Enermax θα εισαι τζιτζι.........

Παραπανω εξοδα σε τετοιο συστημα δεν αξιζουν τωρα η κορυφη ειναι τα 64 bits! :041:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.