Jump to content

Μy Lian-li pc75 project

GoriLLakoS

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 01:38]

σορρυ για το offtopic αλλα εγραψες ρε Bleo8onh... :hehe:

και που ειναι το παραδοξο ρε κοπριτη:D :D :D

ποσο χρονον ειναι τελικα ο μπλεοθονης:p :p :p :p :p :p :D :D :D :D

θα μας πεις η το κρατας κρυφο:p :P :p :P :p

:OT:του Μ@ΜΙΣΑΜΕ το tread του παιδιου :OT:

θα προτινα να δημιουργιση ενα νεο μαζι με ενα νεο case:D

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Βασιλη καλη συνεχεια!

Να ρωτησω κατι?Το κουτι δεν ειχε απο μονο του θεσεις για 2 8αριδες μπροστα???

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 03:00]

Βασιλη καλη συνεχεια!

Να ρωτησω κατι?Το κουτι δεν ειχε απο μονο του θεσεις για 2 8αριδες μπροστα???

LOL :D :D :D :D

Κι εγω με αυτην την εντυπωση ημουνα, αλλα ειπα "για να μπαινει σε τοσο κοπο το παιδι μαλλον εγω δεν το ξερω καλα το pc-75"

εχει θεσεις για 2 8αριδες στο υψος που εκανε τις τρυπες ο Βασιλης.ειναι ομως εσωτερικες θεσεις.........ουσιαστικα ο βασιλης εκοψε την προσοψη που καλυπτε με μικρες τρυπιτσες τους 2 8αριδες(σαν αυτες που φαινονται στα πλαγια)

Αρχική απάντηση από greekfragma

εχει θεσεις για 2 8αριδες στο υψος που εκανε τις τρυπες ο Βασιλης.ειναι ομως εσωτερικες θεσεις.........ουσιαστικα ο βασιλης εκοψε την προσοψη που καλυπτε με μικρες τρυπιτσες τους 2 8αριδες(σαν αυτες που φαινονται στα πλαγια)

Σωστος.....!

Παιδια ηρεμηστε....δεν θα ειναι τοσο χαλια....!χαλαραααααα.....!χε!χε!

RootX...μαλλον θα το χρειαστω το κομματι που εχεις....!:)

Αρχική απάντηση από greekfragma

ok και γιατι να το κανει αυτο??ποιο ειναι το κερδος??Λογικα κατι θα εχει στο μυαλο του ο Βασιλης(πχ ο κοπριτης το εκανε να φαινεται σαν τουρμπινα..)

Βασιλη δεν ειπα οτι ειναι χαλια απλα ρωτησα...

SLN ειδες...σκεφτονται και οι ιντελαδες:p :P :p

Βασιλη για ρωτα τον Shido εαν του περισσευει το κομματι που θα κοψει απο το prommie kit

του...

εαν θυμαμαι καλα ειναι μαυρο και εχει σχεδον την ιδια υφη με το εργοστασιακο αλουμινιο της LianLi...

πρεπει να σου κανει...

(και βρες επιτελους μια ψηφ. φωτογραφικη της προκοπης να δουμε καμια κανονικη φωτογραφια ρε)

@κοπριτης ....τον ρωτησα εχθες το βραδυ κ ειπε οκ για το κομματι....!

@nos-dio....στην αρχη ειχα πει να κανω κ εγω 2 8αρες τουρμπινες,αλλα μετα μ'αρεσε η ιδεα της μιας μεγαλης κ απο πανω οθονη γραφικων μικρουλα.....κ η 12αρα θα ειναι λιγο πιο μεσα κ θα μοιαζει με τουρμπινα.....!

χαλαρωστε ειπα...!:p

• 1 month later...

[κλασσικος βασιλης on]μετα απο καιρο[κλασικος βασιλης off\]......αλλα ακομα δεν εχει τελειωσει.....αυριο μεθαυριο περιμενω ολα τα καινουρια parts να τα μπασω μεσα.....!:p θα βαλω και εναν κοκκινο 12αρι......

το αρχικο σχεδιο που κινηθηκα ηταν το παρακατω...!αν και δεν βγηκε οπως θα ηθελα.....:(.

post-634-1416071649,0593_thumb.jpg

μισα τα λεω ο χαζος......εκοψα σε ορθογωνιο την εξωτερικη προσωψη κ εβαλα 2 φυλλα αλλουμινιου τα οποια εκανα κ ανοδιωση με μαυρο.....

post-634-1416071649,2619_thumb.jpg

εριξα αρκετο σπρει σε ενα χαρτι και με μπατονετες προσπαθησα να ριξω μπογια μονο στο κενο οπου φαινοταν το αλουμινιο,αλλα ματαια....εγινε καπως πιο μουντο το μαυρο...οπου γυαλιζει ειναι απειδη ειναι φρεσκοβαμμενο...

post-634-1416071649,5692_thumb.jpg

πανω στο κουτι η ροσοψη...αν και θα βαλω αυτοκολλητο αλουμινιο γυρω γυρω απο την τρυπα για να κανω ενα ορθογωνιο σχημα η στρογγυλο κ ο ανεμηστηρας θα μπει πιο μεσα να γινει σαν τουρμπινα....στο ενδιαμεσο κενο προσοψη-κουτι θα μπει λαστιχο απο παρμπριζ για να μην φαινεται το κενο...

post-634-1416071649,8786_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Trooper

Γιατι μου φαίνεται σαν αυγό ? Πείραξες την ανάλυση ?:o :jump1:

χεχε....ναι...μικραινω τις φωτο για να χωρεσουν κ μερικες αδικουντε......παντως οι τρυπα ειναι ολοσστρογγυλη 120mm....΄)

Αρχική απάντηση από JiMk

Και τι κατάλαβες? λολ δηλάδή

Εγώ βλέπω ένα βιασμένο κουτί:cry:

Tι χαρα της δημιουργιας δε την εχεις ακουστα Μητσακο?

Μη μασας Βασιλακη αγορι μου,ΒΙΑΣΕ ΤΟ κανονικα κ χωρις καποτα!Δικο σου ειναι! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.