Jump to content

Μy Lian-li pc75 project

GoriLLakoS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αρχησα ΛΑΘΟΣ κ δεν μ'αρεσε καθολου.....ανοιξα στο κατω μερος 2χ80 για fans αλλα τελικα ειπα οτι ειναι πιο καλα 1χ120....θα κλεισει το μεσα αλουμινιο με καινουριο κομματι,θα κλισουν οι τρυπουλες του μπροστα-μαυρου αλουμινιου με σιδιροστοκο(οι γυρω γυρω εννοω) κ θα ανοιχτει μια καινουρια 12αρα απο μπροστα(προσοψη,μαυρο αλουμινιο) μεχρι το 2 πισω...!Stay tuned...!Αυτα για αρχη....θα ακολουθησουν πολλα...!;)

post-634-1416071492,3699_thumb.jpg

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από georgeadams [Σήμερα, στις 00:54]

Το ψιλοβίασες το κουτάκι :(

Ε αφου ειπε το παληκαρι... θα την κανει 12αρα την τρυπα και λογικα θα χωραει πιο ανετα...

Αμα βαλει και λιγη βαζελινη θα ειναι γλυκος ο βιασμος.

Με σαλιο και υπομονη, μυρμηγκι ο ελεφαντας γ@μει!

βασιλη που εχεις βρει καλο ποτυροτρυπανο, εχω παρει δυο εως τωρα και εχουν λιωσει!!

Αρχική απάντηση από Sobig64

μπλιαχ... :eek:

E ενταξει βρε παιδια μην με αποπερνεται κ ετσι...ειπα θα την φτιαξω....!Απλα σας το δειξα ετσι κ να δειτε κ πως θα γινει μετα...!:(....!

Αρχική απάντηση από fotme

βασιλη που εχεις βρει καλο ποτυροτρυπανο, εχω παρει δυο εως τωρα και εχουν λιωσει!!

Απο μαγαζι με χρωματα(Ελευθεριου βενιζελου μετα τον βεροπουλο προς παραλια αν σου λεει κατι) κτλ....!Δεν ηταν καμια μαρκα...απλα εχουν βγει αρκετα καλα...!

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 14:05]

E ενταξει βρε παιδια μην με αποπερνεται κ ετσι...ειπα θα την φτιαξω....!Απλα σας το δειξα ετσι κ να δειτε κ πως θα γινει μετα...!:(....!

περιμενουμε με αγωνια... :X:

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 14:08]

δεν το αφηνεις ετσι καλυτερα? Μπορει να γινει χειροτερο...

:wassat: ποσο ακομα?

Αρχική απάντηση από Zarras

ναι, το κακό είναι εχθρός του χειρότερου.....:p

Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 21:45]

:jump: :jump: ρε βαναυσοι μην τον αποθαρινετε τον καημενο που εκανε μια πατατα αφηστε τον να το τελιοσει και μετα λετε τισ καλοπροερετεσ γνομεσ σασ

εγω θα προτινα να τισ αφησει οπωσ εχουν, καλεσ ειναι

:OT: οταν θα ξεκινισο το δικο μου project ετσι θα μου τιν λετε????? ????? ????? ?????κακουργοι :OT:

Bασιλη μην πτοεισαι...

παρε ενα κομματι φυλλου αλουμινιου (λεπτο σχετικα...μικροτερο παχος απο 1χιλ)

και βαλτο εσωτερικα στο κατω τμημα του κουτιου κολλητο με εποξικη

(πισω απο τις τρυπες των fans)

στη συνεχεια φτιαξε μπολικο σιδηροστοκο (μην τον λυπηθεις τον καταλυτη)

και γεμισε προχειρα και γρηγορα τα κενα απο εμπρος....

πριν στεγνωσει τελειως παρε μια χοντρη μεγαλη λαμα κοπιδιου και ξυρισε τα περισευματα...

ξαναστοκαρισε πιο προσεκτικα αλλες δυο φορες μεχρι να χρειαστει ελαχιστο τριψιμο με ντουκοχαρτο....

κατοπιν βρες το κεντρο της θεσης του δωδεκαρη και ορμα του...

(βεβαιωσου οτι το 12αρι ποτηροτρυπανο σου ειναι καλο γιατι ειναι λιγο μια τοσο μεγαλη τρυπα

ειναι λιγο ζορικη)

τωρα για τη μοστρα πρεπει να βρεις ενα κομματι βουρτσισμενο αλουμινιο της LianLi..

-εαν εκοψες μονος σου το παραθυρο σιγουρα θα εχεις περισσευμα...

-εαν οχι μιλα με καποιον κατοχο μαυρου LianLi που εκοψε μονος του το πλαινο του παραθυρο μπας και βρεις...

-διαφορετικα παραγγειλε το απο την ιδια την LianLi....(ναι αυτοι κρατανε τα περισσευματα!!!)

και προσαρμοσε το εξωτερικα ωστε να μην χρειαστει να βαψεις ολο το κουτι...

καλη επιτυχια και για οτι αλλο χρειαστεις ρωτα πρωτα;)

Μου περισσεύει ένα πλαϊνό από pc-75(χωρίς παράθυρο) αλλά είναι ασημί. Αν πιστεύεις ότι μπορεί να βοηθήσει κάπου, έλα και πάρτο :)

Αρχική απάντηση από RootX

Μου περισσεύει ένα πλαϊνό από pc-75(χωρίς παράθυρο) αλλά είναι ασημί. Αν πιστεύεις ότι μπορεί να βοηθήσει κάπου, έλα και πάρτο :)

βλέπεις μεγαλοψυχία αυτοί οι admins;

υποκλίνομαι στο μεγαλείο της ψυχής σας κε. RootX :worship:

καλέ κύριε, θα με δώκετε και μένα μία DELL αν σας περισσέυει;:D

πέραν από την πλάκα πάντως Βασίλη, αν πας προς τον κο.RootX, κράτα και κανά γλυκάκι (μην πας με άδεια χέρια βρε παιδί μου :p )

Αχχχ, τσάμπα του εύχονταν συγγενείς και φίλοι "καλά μυαλά"... το βιολί του αυτός :hehe:

Βασίλη, 2 προφιτερόλ και μισό κιλό παρφέ-σοκολάτα

Πάντα μπορεί να γίνει χειρότερο! Όλα τα ποτηροτρύπανα σχεδόν μπορούν να κόψουν αλουμίνιο. Αν το ζορίσεις πολύ όμως και αρχίσει να ζεσταίνεται, θα χαλάσει. Υπομονή και επιμονή θέλει. Με προσοχή Βασίλη!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.