Jump to content

DI/LN2 new containers...

GoriLLakoS

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από esdee

τα εχεις στα χερια σου ???

σε μια βδομαδα περιπου υπολογιζω....

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Αν κ δεν ξερω πολλα απο αυτα, φαινεται ωραια κ προσεγμενη δουλεια. :T::T: btw, τι βαρος εχει το δοχειο της vga ???

οταν το ζυγισω θα σου πω...!:)

Αρχική απάντηση από unseen

billy πως εγιναν ετσι ματ? Δειξε λιγο το κανιστρο για την καρτα γραφικων απο κατω...

Well done... Mαστορας ο τυπος...

Πρεπει να εγινε απο την φωτια ετσι.....:(...οταν βγαλω θα ποσταρω...

Αρχική απάντηση από esdee

κατι δεν μου αρεσει στον πατο του VGA ... εντελως επιφυλακτικα θα ελεγα οτι πρεπει να κανει καμπυλη απο κατω και κατα καποιο τροπο να οδηγει τον ξηρο στο plate που ακουμπαει την GPU αντι να κατακρατει καποια ποσοτητα.

Βασιλη αν εχεις δειξε και το εσωτερικο και των δυο

Θα γινει και αυτο...!:)

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 20:55]

Πολυ περιεργο χρωμα ο χαλκος , χωρια οτι το κανιστρο για την καρτα μου κανει γαι τζουφιο

ο χαλκος ειναι τετοιο χρωμα διοτι....κολληθηκε με oξυγονο και ασετιληνη(ο σωληνας στην βαση)και το "overall-finnish" εγινε με blasting...ειναι μια μεθοδος που ''χτυπανε'' τα δοχεια με συμπιεσμενο αερα και καλης ποιοτητας αμμο για να τελειωποιηθουν οι επιφανειες και να κρυφτουν γρατζουνιτσες ,τυχον ατελειες κτλ...;)

Eτσι πες... εκανες και αμμοβολη. Το οτι κολληθηκαν με οξυγονο-ασετυλινη δεν σημαινει τιποτα... Εμενα παντως της vga μου αρεσει. :) Αντε παρε παντως και μπεις σε καμια λιστα...

Υγ.Χαλαρα σου εχουν φυγει τουλαχιστον 150 ευρω.... νομιζω...

Αρχική απάντηση από unseen

Αντε παρε παντως και μπεις σε καμια λιστα...

Υγ.Χαλαρα σου εχουν φυγει τουλαχιστον 150 ευρω.... νομιζω...

Ημουν σε ολες...αλλα ειχα καιρο να ασχοληθω λογω εληψεων...:p

YΓ μεσα επεσες....

ΥΓ2.με την αμμοβολη πετυχενεται καλυτερη μονωση καθολου ρε unseen?

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.