Jump to content

DI/LN2 new containers...

GoriLLakoS

Recommended Posts

Εχω παρει καιρο τωρα τα κομματια αλλα σημερα αξιωθηκα να τα καθαρισω κ προφανως(οσο γινεται δηλαδη με αυτες τις φωτογραφιες)θελουν κ lapping....!.....αυριο-μεθαυριο παω να παραλαβω κ τους σωληνες να τα κολλησω πανω κ θα ειναι ready for action.....!

Τα μικρα ειναι για το chipset....!

Τα μεσσαια μεγεθους για την vga...

Κ τα μεγαλα για τη cpu....!;)

post-634-1416071492,3317_thumb.jpg

• 1 month later...

Εριξα τρελα lapping στις βασεις...... κ οταν πηγα να κολλησω(ασημοκολληση με βορακα) τους σωληνες οι οποιοι ειχαν διαμετρο 6εκατοστα κ παχος 2mm,κολλουσαν,αλλα πολυ χαλια....δηλαδη μολις κρυωσε η κολληση,το επιασα με το χερι λιγο δυνατα κ μου εμεινε στο χερι....!

τι να φταιει?

ειδας κατι φωτο που φτιαχναν κατι αλλοι κ ειχαν 2 ''οξυγονα''...ο ενας το ζεσταινε απο μεσα κ ο αλλος γυρω γυρω κ κολλουσε......!

οι βασεις να πω οτι ειναι αλλες καινουριες με παχος 1.2cm.....λετε να μην ζεσταθηκαν τοσο κ να εγινε χαλια κολληση?

Αμα τις βαλω πανω σε ενα ματι κουζινας,να ζεσταθουν περισσοτερο,και υστερα να προσπαθησω να κολλησω με προπανιο θα πετυχει?

Τώρα πρώτα από όλα πριν Βάλης την κόλληση πάνω στα κομμάτια που είναι να κολλήσεις πρέπει να ζεστάνεις πολύ καλά και ομοιόμορφα όλο το μέταλλο δηλαδή να ροδοκοκκινίσει και μετά βάζεις την κόλληση.

Υπάρχει περίπτωση να το ζεστάνεις συνέχεια για πολλά λεπτά και να μην κοκκινίζει τότε μπορείς να κάνης το έξις πάρε ένα γαζάκι για τον καφέ και βάλτο επάνω, σαν βοηθητικό φυσικά και με το φλόγιστρο (με πολύ προσοχή!!!),

Μόνο μην το Βάλης στο μάτι τις κουζίνας

Και όταν είναι δύο μέταλλα χαλκού δεν χρειάζεται βόρακας αντιθέτως ζημία κάνη, εκτός και αν είναι βρόμικα

:)

Ασ'το....αρκετα πολυ για 2 κομματια χαλκου...!

Βασικα εχω τα παλια κομματια χαλκου....3βασεις με 1 εκατοστο παχος(η μια θελει καθαρισμα(γιαcpu,κατευθειαν στα μετρα του dfi η msi) ,οι αλλες 2(για vga)ειναι λαπαρισμενες.....!Εχω κ 2 σωληνες αλλα μπρουτζινες με 6 εκ διαμετρο αν θυμαμαι καλα.....!

Αμα θες πμαρισε με να τα πουμε...μπορει και να τα θες....μονο cnc θελουν(αμα θες,για την βαση),κολλημα κ τρυπες.....αλλα μπορεις κ απλα να τα κολλησεις χωρις να τα ''σκαλισεις''....!:)

• 2 months later...

Και τελευταια απο κοντα η βαση του continer της vga.....

sorry για τις φωτο αλλα ηταν σχεδον ολες 1600χ1200 και τις μικρυνα με irfan view και μερικες εχουν αλλοιωθει λιγακι....;)

post-634-1416071864,1676_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από unseen

billy πως εγιναν ετσι ματ? Δειξε λιγο το κανιστρο για την καρτα γραφικων απο κατω...

Well done... Mαστορας ο τυπος...

κατι δεν μου αρεσει στον πατο του VGA ... εντελως επιφυλακτικα θα ελεγα οτι πρεπει να κανει καμπυλη απο κατω και κατα καποιο τροπο να οδηγει τον ξηρο στο plate που ακουμπαει την GPU αντι να κατακρατει καποια ποσοτητα.

Βασιλη αν εχεις δειξε και το εσωτερικο και των δυο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.