Jump to content

LG 1720P ή Sony HS74P

tasosmos

Sony HS74P ή LG 1720P ?  

21 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ποια απο τις δυο προτεινετε; Να σημειωσω οτι ενδιαφερομαι κυριως για παιχνιδια, Ιντερνετ και DVD. Βιαστειτε ομως γιατι εχω μονο 2 μερες (μεχρι την τριτη).

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Η SONY παντως τα συνδιαζει ολα: 16ms, μεγαλυτερη φωτεινοτητα και αντιθεση,ειδικη επιστρωση στην οθονη (πολυ ξεκουραστη για τα ματια αλλα αντανακλα ευκολα το φως), 2 χρωματα (μαυρο-ασημι), DVI ,1ο βραβειο design (χε χε!!) και γενικα καλυτερη ποιοτητα εικονας στις ταινιες. Μειονεκτημα τα ~565Ε σε σχεση με την LG. Eνα καλο συγκριτικο εδω..

Και η εγγυηση...

Οσον αφορα τα καμενα πιξελ δεν εχω προβλημα αφου ο πωλητης με διαβεβαιωσε πως θα γινει αλλαγη στη sony σε αυτην τη περιπτωση αρκει να μην εχει περασει μια εβδομαδα και να μην εχει προκληθει καποια ζημια. Απο οσο ξερω αν δεν ειναι καμενα στην αρχη μετα δεν εχεις προβλημα ετσι δεν ειναι;

δεν εχω δει τη σονυ, αλλα η 1720π φαινεται πολυ καλη. παρεπιπτοντως ο mgmanager την εχει 440 τελικη. τα 565 που ανεφερε καποιος για τη σονυ μου φαινονται μεγαλη κοροιδια...

που αλλου εχουν την 1720π? ειναι κανεις αλλος φτηνοτερος???????????????

Αρχική απάντηση από ZoltriX [Σήμερα, στις 22:46]

δεν εχω δει τη σονυ, αλλα η 1720π φαινεται πολυ καλη. παρεπιπτοντως ο mgmanager την εχει 440 τελικη. τα 565 που ανεφερε καποιος για τη σονυ μου φαινονται μεγαλη κοροιδια...

που αλλου εχουν την 1720π? ειναι κανεις αλλος φτηνοτερος???????????????

καλο ειναι να συγκρινεις και τις δυο και μετα να βγαλεις συμπερασματα οσο αναφορα την τιμη της ειναι κανονικη και μην ξεχνας η sony ποσα χρονια κατασκευαζει monitor και τη τεχνογνωσια εχει πανω στον χωρο.....οσο αναφορα την lg ειναι αρκετα καινουργια εταιρια που εχει κανει πολυ καλη προσπαθεια στον χωρο...και εχει πετυχει με τις πολυ χαμηλες τιμες τις... και δεν ξερω κατα ποσο ακολουθει η αναλογη ποιοτητα με τις τιμες αυτες παντως προσωπικη μου αποψη την lg γενικα τιν κατατασω ενα σκαλι πιο κατω απο την sony....

Αρχική απάντηση από tasosmos

Οσον αφορα τα καμενα πιξελ δεν εχω προβλημα αφου ο πωλητης με διαβεβαιωσε πως θα γινει αλλαγη στη sony σε αυτην τη περιπτωση αρκει να μην εχει περασει μια εβδομαδα και να μην εχει προκληθει καποια ζημια.

Καταρχήν ελπίζω να ξέρεις τον πωλητή και να του έχεις εμπιστοσύνη γιατί η πολιτική της SONY δεν καλύπτει από το πρώτο pixel + του ότι το service της δεν είναι και από τα καλύτερα......

Δεύτερον, κοίτα από κοντά την SONY και το X-BLACK γιατί σε άλους αρέσει και άλλοι δεν το αντέχουν.....

Αρχική απάντηση από tasosmos

. Απο οσο ξερω αν δεν ειναι καμενα στην αρχη μετα δεν εχεις προβλημα ετσι δεν ειναι;

Γενικά ψιλοισχύει αλλά δεν είναι και κανόνας

Εγω είχα την ΗΧ73 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Αν δε σε πειράζει η διαφορά στην τιμή, τοτε πάρε τη sony. Αν απο την άλλη σε πειράζει και σου αρέσει το 0 πιξελ απο την LG, παρε την LG. Οποια και να πάρεις δε θα σε χαλάσει να εισαι σίγουρος. :)

Εχω την LG 1720B και είμαι υπερευχαριστημένος.....

Νομίζω ότι η διαφορά από 1720Β σε 1720Ρ πρέπει να είναι η ύπαρξη DVI στην 1720Ρ......

Εϊναι σκέτο κουκλάκι η άτιμη και πολύ καλή σε χρώμματα και συνολική απεικόνιση......

Σου την προτείνω με κλειστά μάτια....

ΥΓ... Φοβερή σε παιχνίδια - χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.......

Βασικα δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα με την τιμη δεδομενου οτι δεν αγοραζεις οθονη καθε τρεις και λιγο. Αν ειναι καλυτερη απο ποιοτητα εικονας και αν εμφανιζει ghosting με ενδιαφερει. Αν ηταν 12 ms και ειχε 0 pixel οπως η LG τοτε θα επαιρνα την sony χωρις δευτερη σκεψη.Η sony ειναι sony οπως και να το κανουμε.

Για τις τιμες το φτηνοτερο που βρηκα ειναι 550 Ε για την sony και 400 για την LG.

Σημειωτεον οτι αναφερομαι σε πληρωμη μετρητα.

Αρχική απάντηση από tasosmos [Σήμερα, στις 12:25]

DAG εκτος της υπαρξης DVI η 1720P εχει 12ms εναντι των 16 της B και ελαφρως βελτιωμενη ποιοτητα εικονας.

Eαν ισχύουν όλα τα παραπάνω .... τότε θα έλεγα να πας κατευθείαν για την LG.....

Ξέρω ότι η SONY είναι SONY αλλά και τα μάτια πάντα είναι ο ποιό δίκαιος κριτής.... :D

Περιτό να σας πώ ότι ο φίλος μου που πήρε την Χ-Black SONY ψάχνει τώρα τρόπο αντικατάστασης αφού μετά από σχεδόν 2 εβδομάδες χρήσης ξύπνησε ένα πρωι με 1 Blinking PIXEL σχεδόν στο κέντρο του μόνιτορ...... :tomato::(

..ρίξε και μια ματια στην Sony HX73/S, την εχει το Πλαίσιο 411 με ΦΠΑ, ετοιμοπαράδοτη. Την LG δεν νομίζω να την βρείς πουθενά ετοιμοπαράδοτη, χαμηλότερη τιμή 417 στο Infoshop.

Bέβαια συμφωνώ ότι μια φορά παίρνεις οθόνη, λίγο πάνω στην τιμή δεν πειράζει. Πρέπει να τις δεις εσύ για να συγκρίνεις, αλλά που θα βρείς 1720P για να δείς?

Μια ψήφος στην LG και από μένα...

Απέκτησα πρόσφατα την L1730S (το ίδιο πράγμα αν εξαιρέσεις το εξαιρετικό design της 1720P και το DVI - το οποίο ακόμα δεν έχω καταλάβει τι πλεονεκτήματα έχειέναντι της απλής σύνδεσης) και σκέψου οτι μπορώ να κάθομαι να συγκρίνω με την προηγούμενη οθόνη μου EIZO CRT 17"...

Μια TFT θα είναι πάντα TFT, αλλά πραγματικά η LG έχει τόσες πολλές επιλογές στις ρυθμήσεις και ρυθμίζει τόσο εύκολα που σκέψου οτι την ρυθμίζει μέχρι και η αδερφή μου που δεν έχει ξαναασχολειθεί στη ζωή της...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.