Jump to content

3DMark05 Benchmarking database

Rommel

Recommended Posts

• Replies 477
  • Created
  • Last Reply
ναι και σε μενα κανει κατι κουλα,παγωματα κλπ!εχω καταλαβει πως το θελει το νερακι της παντως :)

Είναι γεγονός ότι είναι πολύ ζεστή. Αν την συγκρίνω με την 1800 πρέπει να έχει περίπου 10 βαθμούς πάνω. Εγώ για νεράκι μάλλον όχι. Ας ελπίσουμε να κυλοφορίσει καμιά ψύκτρα της προκοπής. Ίσως με μια Zalman VF900 να είναι καλύτερα.

Necro ανεβασε λιγο και τον επεξεργαστη σου και λογικα θα παρεις και ακατι παραπανω απο εκει!!

ναι το pc είναι σε setup σταδιο ακόμα μη το ψάχνεις :)

Είναι γεγονός ότι είναι πολύ ζεστή. Αν την συγκρίνω με την 1800 πρέπει να έχει περίπου 10 βαθμούς πάνω. Εγώ για νεράκι μάλλον όχι. Ας ελπίσουμε να κυλοφορίσει καμιά ψύκτρα της προκοπής. Ίσως με μια Zalman VF900 να είναι καλύτερα.

δεν ξερω αν το εχετε διαβασει αλλα φαινεται χρησιμο http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=93803

Εγω την 1800ΧΤ της αλλαζω τα clocks με το Overclocker και fan/τασεις με το atitool και πρεπει οποσδηποτε να ειναι κλειστα και τα 2 ati2evxx.exe.....

Thor γιατι προτιμας το overclocker?εμενα παντως στην αρχη που ειχα κανει μια προσπαθεια δεν δουλευε με τπτ και οταν δουλευε τα αποτελεσματα ηταν αστα να πανε..λες λογω timings??

Γιατι σε μενα γινεται το αναποδο απο αυτο που περιγραφεις.Εμενα το ΑtiTool δεν κανει τιποτα μονο ετσι μπορω να κανω overclock της προκοπης......

και ενα δικό μου

3500+@2800

2Χ512 @ 400 (δε πανε ρούπι)

Χ1900ΧΤ

post-923-1442174349,3344_thumb.jpg

attachment.php?attachmentid=10661&d=1145389359

Πριν απο λιγες ωρες πηρα μια 7800γτ και εκανα ενα τεστ οπως ηταν με τους οδηγους που ηταν της 6600γτ. Με λιγο ανεβασμα 470/1,14 και με 4200 χ2

post-831-1442174356,6439_thumb.jpg

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.