Jump to content

3DMark05 Benchmarking database

Rommel

Recommended Posts

• Replies 477
  • Created
  • Last Reply

ωραιος. βλεπω τα 8Κ και τα 9Κ τα εχετε ετσι για την πλακα ολοι σας...αντε να δω εαν καταφερω να πλησιασω τα 8Κ :( (με εχετε αφησει πολυ πισω :) )

Αλλάζοντας o/c πρόγραμμα (Ati tool),διαπιστώνω ότι με λιγότερο O/c σε μνήμες και πυρήνα έχω καλύτερο αποτέλεσμα.. :120:Πάντως έχει πολύ ψωμί ακόμα...

2342ou.th.jpg

Φίλε μου δεν ξέρω άμα πιάσει τα 10Κ...Το σίγουρο είναι ότι ισοφάρισε την x1800xt του ThorLite στα default της :119:

Χ1800ΧL32cx.th.jpg

X1800XTuntitledx1800xt7wr.th.jpg

:112:

ωραιος με λιγοτερα λεφτα= επιδοσεις μεγαλυτερες απο μια X1800XT default.

Σε βλεπω να τα φτανεις τα 10Κ μονο προσεχε μην σου μεινει στο χερι η καρτα :)

και ενα τελευταιο score για να ειναι στρογγυλος αριθμος

Αχχχ απελπιστηκαν οι 6600GT μου βλεπωντας τα μεγαθηρια. Εφτασε το limit του limitos :)

post-1878-1442174291,7106_thumb.jpg

Παιδιά το pc είναι της υπογραφής. Το score είναι ικανοποιητικό για τα κυβικά του ;Πρώτη φορά το δοκίμασα δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο..Υπόψιν ότι το pc είναι μαμά απείραχτο.Αν το κάνω o/c θα κερδίσω πολύ παραπάνω;

post-2464-1442174301,6458_thumb.jpg

Αν κανεις overclocking σε καρτες και επεξεργαστη συγουρα θα κερδισεις αρκετα παραπανω!

Δεν παιζει και μεγαλο ρολο ο cpu στο 05... Να κερδισει 100-200 points δε λεει και τπτ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.