Jump to content

3DMark05 Benchmarking database

Rommel

Recommended Posts

• Replies 477
  • Created
  • Last Reply
εβαλες τους drivers με τον ''σωστο'' τροπο?? απεγκατασταση ,safe mode ,cleaner,εγκατασταση???

Ναι εκανα ολη την διαδικασια που αναφερεις ...και εγκατεστησα και τους Catalyst 6.2 .....Εσυ τον Opteron τον εχεις "πατησει" στο 3DMARK που παρουσιασες...????

Me and my Χ800GTO2... :060:

P.S. Εχω και ... Backup αμα μου κουνηθει κανενας!! :046:

Και εγώ έχω μπαλκόνι που κοιτάζει το χιονισμένο Πήλιο... 12V θα δώσω πυρήνα... :044:

Φιλικά πάντα... :039:

Υ.Γ. Αλήθεια πόσο σου έχει βγάλει max η gto2, και σε τι χρονισμούς;

Και εγώ έχω μπαλκόνι που κοιτάζει το χιονισμένο Πήλιο... 12V θα δώσω πυρήνα... :044:

Φιλικά πάντα... :039:

Υ.Γ. Αλήθεια πόσο σου έχει βγάλει max η gto2, και σε τι χρονισμούς;

Δεν εχει μπαλκονι. Ειναι με απλο νερακι... στο ιδιο υδρο-κυκλωμα με τον διπυρηνο και φυσικα χωρις mod. Σιγα μην κατσω να μονταρω καρτα για να ανεβασω νουμερα. Με τους παλιους drivers/ati tray tools πηγαινα max 560...οταν την πρωτοπηρα. Εκτοτε ουτε που εχω ξανα-ασχοληθει με το oc της.

Τις προαλλες αλλαξα σε 6.1 (νομιζω) και εβλεπα Θεμο και ειπα να τρεξει ενα find max core/mem ετσι για χαβαλε για να μην καθεται...

Ναι εκανα ολη την διαδικασια που αναφερεις ...και εγκατεστησα και τους Catalyst 6.2 .....Εσυ τον Opteron τον εχεις "πατησει" στο 3DMARK που παρουσιασες...????

ναι , καθημερινα 3ghz τον εχω!(δες υπογραφη.)

Σιγα μην κατσω να μονταρω καρτα για να ανεβασω νουμερα.

Αμοντάριστη τα βγάζει αυτά τα νούμερα; Καλά μιλάμε η κάρτα σκίζει... :079:

Σε ρώτησα για το πόσο βγάζει max γιατί όταν ήθελα να πάρω καινούργια κάρτα ήμουν ανάμεσα στη δική σου και στη δική μου, αλλά κόλλησα βλέπεις στο SM3.0. Anyway... στα παιχνίδια και οι δύο κάρτες σκίζουν και αυτό έχει σημασία στην τελική. :045:

Θα ήθελα όμως να δώ τι μπορεί να κάνει μονταρισμένη... :068: :040:

1η δοκιμη 3dmark05

attachment.php?attachmentid=9998&stc=1

Opteron 175@3Ghz (300X10) , Mushkin BH6@250Mhz

VGA ATI X1800XT , 700/800Mhz

Μόλις είδα το σκορ,ξέροντας ότι έχεις την x1800xl έπαθα κάτι...Μετά που είδα το Xt,ησύχασα... :109:

Μόλις είδα το σκορ,ξέροντας ότι έχεις την x1800xl έπαθα κάτι...Μετά που είδα το Xt,ησύχασα... :109:

Tώρα ξαναπάθε σοκ μετά τα χθεσινά του Stelara :081:

Δηλαδη αν έχεις μια 1900xtx που θα την φτάσεις? :077:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.