Jump to content

Διλημα

icy20

Recommended Posts

Τελικα ΔΕΝ θα το παρω μην αγχωνεστε.Δεν θα παρω κανενα...Και επισης δεν καταλαβα οτι θες να μου κανεις διαχειριση καθε αλλο απλα πηγες να με συνετισεις κατα ενα τροπο...

Παιδια, τι παραπανω εχουν αυτα τα "αλλης κατηγοριας" Fortron?? Aφου με enermax/tagan/truepower εχεις και ποιοτητα και καλες τασεις... ή μηπως δεν αρκουν τα 480 watt?? Δε λεω, αν εχεις λεφτα και θες κατι ακριβοτερο παρτο.. αλλα ποιος ο λογος?

Τελικα ΔΕΝ θα το παρω μην αγχωνεστε.Δεν θα παρω κανενα...Και επισης δεν καταλαβα οτι θες να μου κανεις διαχειριση καθε αλλο απλα πηγες να με συνετισεις κατα ενα τροπο...

Eγω ειπα την γνωμη μου...ο Shaman ειπε οτι κανω διαχειριση στα οικονομικα..

Παιδια, τι παραπανω εχουν αυτα τα "αλλης κατηγοριας" Fortron?? Aφου με enermax/tagan/truepower εχεις και ποιοτητα και καλες τασεις... ή μηπως δεν αρκουν τα 480 watt?? Δε λεω, αν εχεις λεφτα και θες κατι ακριβοτερο παρτο.. αλλα ποιος ο λογος?

Ψάξε λίγο στα ξένα forum (δυστυχώς τα Fortron δεν είναι πολύ γνωστά εδώ).

Θα διαπιστώσεις οτι το "μικρό" Fortron των 400W βγάζει στα ζόρια σχεδόν τα ίδια watt με το 480 TruePower. Καταλαβαίνεις τι γίνεται στα μεγαλύτερα μοντέλα. Τα Fortron είναι τόσο καλά που, παρά τις σχετικά ακριβές τιμές, θεωρούνται πολύ καλά όσον αφορά το value for money - ειδικά το 530!!Στα $130 στην Αμερική είναι το πρώτο τροφοδοτικό που σου προτείνουν.

Μόνο τα PC P&C είναι καλύτερα αλλά κοστίζουν ακόμα ποιο ακριβά!!

Το Fortron 550W εχει δυο 12αρες γραμμες των 18Α , σε σχεση με το 530W που εχει μια.

Για overclocking χρειαζεσαι το δυνατον περισσοτερα Watt. Ασε που με τις Nvidia 6800 , τα 480W δεν τα βλεπω αρκετα ...

Eγω ειπα την γνωμη μου...ο Shaman ειπε οτι κανω διαχειριση στα οικονομικα..

Δεν είπα αυτό. To post μου ήταν σαφέστατο.

Ειπες...εκτος αν κανεις διαχειριση στα οικονομικα του icy20..

Τεσπα δεν χρειαζεται παραπανω συζητηση...Την απαντηση την εδωσε ο icy20...

κρατα το enermax που εχεις και ασε της αγορες!!!

εγω θα επερνα antec true control 550 :077:

Ειπες...εκτος αν κανεις διαχειριση στα οικονομικα του icy20..

Τεσπα δεν χρειαζεται παραπανω συζητηση...Την απαντηση την εδωσε ο icy20...

Οτι πεις αφεντικό.

Ασε γιωργο παραλιγο να την παθω...Τελικα εννοειται θα κρατησω το δικο μου εφοσον πανε τα λεφτα :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.