Jump to content

Διλημα

icy20

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια ερωτηση: Ημουν αποφασισμενος να παρω το Fortron 550W αλλα με εκαναν να μπω σε σκεψεις τα εξης:

1.ΔΕΝ ειναι ΑΤΧ 2.0 αρα ισως χρειαστει να το αλλαξω συντομα

2.Εχει 170 ευρω!!!!!!!

Τη γνωμη σας :D

Γιατί θες να δώσεις τόσα?

Αν σκοπός είναι το OC , καλύτερα άσε αυτό που έχεις και πάρε ένα Α64 με τα ίδια λεφτά ή κάνε αναβάθμιση στον CPU σου.

Μεγαλύτερο ποσοστο αναβάθμισεις έχεις έτσι ...

Θα δωσω το δικο μου στην γυναικα ρε γιαυτο θα αλλαξω και λεω να παρω κατι να μου μεινει λιγο

Το αλλο κακο ειναι οτι απο κει και περα αναλογης αποδοσης ειναι μονο τα 600αρια τα καλα των αλλων μαρκων πχ Enermax Noisetaker 600W που μαλλον θα κανει ακομα περισσοτερα χρηματα και δεν το βρισκω ακομα...

Μάριε δες το OCZ.

Ενταξει μην στραβωθεις κιολας καθως το βλεπεις. :D Δεν ειναι και η επανασταση στα τροφοδοτικα! Απλα εχει την μελλοντικη συμβατοτητα που ζητας.

Αμα θες παρε τηλ να στο φερω αν ερθω αθηνα το σουκου να παιξεις 1-2 μερες.

Nαι με τα 170€ ας ειναι σε οποια κατηγορια θελει...

Και το 530 που είναι στα 130-140 παίζει σε άλλη κατηγορία.

Επίσης δε σου είπε κανείς να το αγοράσεις..Το thread το άνοιξε ο icy o οποίος προφανώς δε θεωρεί τα €130 απαγορευτικά για PSU.

Ο καθένας απλώνει το χέρι του μέχρι εκεί που αντέχει τσέπη του.

.

ε μην παιρνεις και ορκο.....λεω εγω τωρα....

ε μην παιρνεις και ορκο.....λεω εγω τωρα....

Τουλάχιστον αυτό πρέπει να συμβαίνει. Σίγουρα πάντως δε μπορεί να κάνουμε υποθέσεις με το αντίθετο.

Μου φαίνεται λογικότερο, όταν κάποιος ενδιαφέρεται για τροφοδοτικό των €170 να του προτείνεις ένα αντίστοιχης κατηγορίας με €130 και όχι ένα κατώτερο που κοστίζει €100 - εκτός αν διαχειρίζεσαι τα οικονομικά του βέβαια!!

Μου φαίνεται λογικότερο, όταν κάποιος ενδιαφέρεται για τροφοδοτικό των ?170 να του προτείνεις ένα αντίστοιχης κατηγορίας με ?130 και όχι ένα κατώτερο που κοστίζει ?100 - εκτός αν διαχειρίζεσαι τα οικονομικά του βέβαια!!

Σωστότατος!

Και το 530 που είναι στα 130-140 παίζει σε άλλη κατηγορία.

Επίσης δε σου είπε κανείς να το αγοράσεις..Το thread το άνοιξε ο icy o οποίος προφανώς δε θεωρεί τα €130 απαγορευτικά για PSU.

Δεν ειπα κατι αλλο....

Απλα την γνωμη μου ειπα...Εγω φυσικα και δεν θα το αγορασω...

Δεν του επεβαλα εξαλου να μην το παρει :001:

Απλα για μενα ειναι πολλα τα λεφτα...για psu...

Την γνωμη μου ειπα και δεν διαχηριστηκα τα οικονομικα κανενος...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.