Greek Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2004 Σε κάθε περίπτωση προβλήματος που μας συμβαίνει κατα την εκκίνηση του Η/Υ υπάρχουν κάποια σταθερά βήματα που κάνουμε προτού μπούμε σε panic alert mode και αρχίσουμε να ποστάρουμε για βοήθεια όπου βρούμε. Παρακάτω βρίσκεται συννημένο ένα αρχείο pdf (Zipped) που έχει σχηματικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε σε κάθε περίπτωση προβλήματος , το οποίο μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμο ειδικά στους ''πρωτάρηδες''.. :069: Δείτε το....I-T_boot_failure_troubleshooting_flowchart.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Σεπτέμβριος 29, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Σε κάθε περίπτωση προβλήματος που μας συμβαίνει κατα την εκκίνηση του Η/Υ υπάρχουν κάποια σταθερά βήματα που κάνουμε προτού μπούμε σε panic alert mode και αρχίσουμε να ποστάρουμε για βοήθεια όπου βρούμε. Παρακάτω βρίσκεται συννημένο ένα αρχείο pdf (Zipped) που έχει σχηματικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε σε κάθε περίπτωση προβλήματος , το οποίο μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμο ειδικά στους ''πρωτάρηδες''.. :069: Δείτε το....Δεν λέω, σαν σκέψη και σαν εκτέλεση είναι πολύ καλή, αλλά βλέποντας μόνο τόσα κουτάκια και βελάκια στο σχεδιάγραμμα, μπερδεύεσαι και χωρίς να έχεις πρόβλημα στο pc :017: :017: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triou Σεπτέμβριος 29, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Ομορφιά!Το αρχείο πρέπει να ονομαστεί «Πόσο απλοί είναι οι υπολογιστές.pdf»Πέρα από τη πλάκα, μπορεί όμως να αποδειχτεί αρκετά χρήσιμο για κάποιον που δεν ξέρει αλλά και ένα power user, αφού όλο και κάτι ξεχνάμε καμιά φορά :024: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NARSIS Σεπτέμβριος 29, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 ναι πολυ καλο το αρχειο. αληθεια απο που ξεκιναμε; μοιαζει με κυκλο, οποτε αντε να βρεις την αρχη και το τελος του.μονο υποθεσεις μπορει να κανει κανεις για το τι μπορει να φταιει στη πραξη οταν παρουσιαστει προβλημα. βεβαια και ο κωδικας των beep βοηθα αρκετα. θα το βαλεις greek (μια που ανοιξες το thread) ή οταν θα εχω χρονο να ψαξω να το βαλω εγω?για βοηθεια με την εκκινηση οσοι θελουν ας δουν και αυτο.www.esupport.com και κυριως αυτοhttp://www.esupport.com/techsupport/index.cfmκανει για ολα τα συστηματα.τα post codes (beep) που ελεγα τα βρηκα τελικα. ειναι στο δευτερο link / post codes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyhaxor Φεβρουάριος 13, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Ναι καλά αν κάτσω να αναλύσω όλο αυτό για να λύσω το πρόβλημα μου μάλλον θα δημιουργήσω περισσότερο στον εγκέφαλο μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
assasine Φεβρουάριος 13, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Καλό, γιατί καμιά φορά μέσα στον πανικό δεν βλέπουμε τη λύση που είναι κάτω από τη μύτη μας !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironraven Φεβρουάριος 8, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2006 απλά υπέροχο ! υπάρχει κανένα ανανεωμένο μήπως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Φεβρουάριος 9, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2006 Θα κοιτάξω να βρω αν υπάρχει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Φεβρουάριος 9, 2006 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2006 Πολύ απλό φαίνεται. Θα το έχω στα υπόψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironraven Φεβρουάριος 13, 2006 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 F*** me ! ονειρευόμουν ένα τέτοιο από τότε που δούλευα με τα 486 !!! καλά τότε ούτε internet δεν είχαμε να ψάξουμε πληροφορίες :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.