Jump to content

Εμπειριες απο Service Acer???

MusicFool

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλη Χρονια σας , με υγεια .....

Σας διαβάζω αρκετο καιρο και τωρα θελω την γνωμη σας.

Θα στειλω για επισκευη εναν Acer Aspire 1700 (Laptop) o MG Manager καταστημα αγοράς

μου ειπε για 1) M.D.I. στον Ταυρο και 2) Alman στο Μενίδι.

Η δικη σας γνώμη ;;;

Και παλι χρονια πολλα Μανώλης.........

Ευχαριστω παιδια ,ο Λαπτοπας ειχε καποιες "μπλέ" οθονες οταν του εβαλα 1 Gb μνημη .

Σε εμαιλ στο help/europe μου απαντησαν οτι στο νεο βιος θα το διωρθωσουν. Βρηκα ενα

νεωτερο (3C14) το δικο μου ειναι το (3C12) και το φλασαρισα ολα καλα εκτος το ανεμιστηρι

που εμενε στο τερμα και εκανε ΘΟΡΥΒΟ, οκ ειπα και γυρισα στο .bac εκανε οτι και πριν αλλα

μετα την επανεκινηση "ΔΕΝ" μονο το σι-ντι δειχνη καποια δραστηριοτητα.....

Εβαλα και εγραψα οτι θα μπορουσε να "ζηταει" σε δισκάκι αλλα τιποτα....

Και εαν ηταν Μοβο θα εκανα οτι διαβασα στα φορα το πολυ να γινοταν φρισμπυ...

τον Λαπτοπα ομως δεν παει το χερι μου.... Αυτα Ευχαριστω παντως..

ΥΓ: για MDI δεν εχετε ακουσει κατι;;;;

Καλως ήρθες στο forum,:)

Τι πρόβλημα έχεις ακριβώς με το laptop σου;;Αν είναι πρόβλημα των windows μπορούμε να σε βοηθήσουμε αλλά αν έχει κάποιο πρόβλημα με το hardware προτείνω αντιπροσωπεία και όσο πληρώσεις....

επειδή πριν κανα μήνα+ παρέλαβε ένς φίλος χαλασμένο λάπτοπ acer ακόμα περιμένει από την αλμάν να φέρουν μόμπο από Ιταλία για αλλαγή... αν και εγώ έχω ακούσει ότι τπτ δεν επισκευάζεται εδώ και φεύγει όλο Ιταλία... λογικά θα σε παιδέψουν λίγο...

Στην ιταλια πανε γι'αυτο αργουν να ερθουν.Η αλμαν απο μια δικη μου εμπειρια ηταν οκ αλλα θα δυσκολευτεις πολυ να το πας. ειναι στο μενιδι Ορτανσιας κατι και για να το βρεις πρεπει να κανεις σαφαρι στους προποδες της παρνηθας(πηγαινε με τζιπακι).Εμενα μια οθονη acer μου την εστειλε μετα την επισκευη χωρις χρεωση μεταφορικων.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.