Jump to content

Περιεργο . . . για ριχτε μια ματια!!!

varelasj

Recommended Posts

Τότε γιατί δεν ανάβει με τον SATA!? :088: :088:

Διαβασε ξανα! Δεν καταλαβες κατι νομιζω! Αναβει αλλα συνεχεια....

Διαβασε ξανα! Δεν καταλαβες κατι νομιζω! Αναβει αλλα συνεχεια....

Λέω, στον δικό μου υπολογιστή, το φωτάκι ανάβει ΜΟΝΟ στον IDE δίσκο και όχι στον SATA.Αφού είναι ο ίδιος ελεγκτής, γιατί δεν ανάβει!?:104: :104:

MSI = μουφα!!! Εχω καψει 2 που ειχαν προβλημα και τις πηγα rma! Εχω μια τωρα k7n2 delta -L... Δεν τα πηγε καλα η MSI με το nforce 2 φενεται! Για αυτο μολις τα εφτυσε πηρα με τη μια ABIT! ! ! Βεβαια εχω 2 pc τωρα αλλα ενταξει!!!

MSI = μουφα!!! Εχω καψει 2 που ειχαν προβλημα και τις πηγα rma! Εχω μια τωρα k7n2 delta -L... Δεν τα πηγε καλα η MSI με το nforce 2 φενεται! Για αυτο μολις τα εφτυσε πηρα με τη μια ABIT! ! ! Βεβαια εχω 2 pc τωρα αλλα ενταξει!!!

Αλλιώς δεν έχω κανένα πρόβλημα και μάλιστα με το τελευταίο "πειραγμένο" bios, ειδικά ο σκληρός είναι πιο γρήγορος από πριν!Τώρα το ότι δεν ανάβει το φωτάκι...ε δεν πειράζει, δεν θα έχω φωτορυθμιστικά στο pc :112:

Λέω, στον δικό μου υπολογιστή, το φωτάκι ανάβει ΜΟΝΟ στον IDE δίσκο και όχι στον SATA.Αφού είναι ο ίδιος ελεγκτής, γιατί δεν ανάβει!?:104: :104:

Μα δεν ειναι ο ιδιος.. :)

Μα δεν ειναι ο ιδιος.. :)

Ωραία...όπως και να έχει το πράγμα, θα δω εγώ ποτέ φως ή θα παραμένω στα σκοτάδια!?Και εάν ναι...ΠΩΣ!?:072: :072:

Μαλλον θα μεινεις στα σκοταδια με την MSI εκτος κι αν σου δινει αλλη υποδοχη για sata led αν και δε νομιζω! Στον sata pci controler που εχω εχει υποδοχη για να βαλεις ledaki! Για την mobo σου δεν ξερω ομως! Για ριξε μια ματια...

Μαλλον θα μεινεις στα σκοταδια με την MSI εκτος κι αν σου δινει αλλη υποδοχη για sata led αν και δε νομιζω! Στον sata pci controler που εχω εχει υποδοχη για να βαλεις ledaki! Για την mobo σου δεν ξερω ομως! Για ριξε μια ματια...

Θα το κοιτάξω στο manual το βράδυ όταν πάω σπίτι.Thx :098:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.