Jump to content

Περιεργο . . . για ριχτε μια ματια!!!

varelasj

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω κανει o/c και εχω παρατηρησει οτι το λαμπακι του sata σκληρου μου ειναι συνεχως ελαφρα αναμενο!!! Αν κατεβασω το o/c συμπεριφερεται κανονικα νομιζω! Ξερετε τι παιζει??? :026: :026:

Βαρελα εξαρταται τι κανεις................

Πρωτα - πρωτα παιζει ρολο και το μεγεθος του swap file LOL αν το εχεις ξεκαρφωτο να το ρυθμιζουν οσο θελουν τα ΧΡ ειναι κοτσανα....

Για μισο.....

Οταν λες οτι αναβοσβηνει ειναι πληρως σε υπνο το πισι????

Δηλαδη 1000000000% σε idle???? :105:

Mην ανησυχεις για αυτο και σε εμενα το ιδιο κανει ο SATA αλλα κι ο αλλος....

Και ξερεις οτι οταν μιλαω περι AMDικων δε λεω μουφες... ;)

Apotsi τι δουλεια εχει το AGP/PCI??? :112:

O Βαρελας ΑΒΙΤ εχει και ειναι κλειδωμενο αλλα LOL και στην Albatron που εχω μπει με 37.5 MHz PCI (παραπανω δεν αντεχουν οι SATA συνηθως) την ιδια συμπεριφορα ειχε το συστημα οπως και στα 33 MHz.......

Συμπερασμα:

Μην ανησυχεις ασκοπα Βαρελα........

Ριξε και μια ματια εδω.....

Εχω κανει o/c και εχω παρατηρησει οτι το λαμπακι του sata σκληρου μου ειναι συνεχως ελαφρα αναμενο!!! Αν κατεβασω το o/c συμπεριφερεται κανονικα νομιζω! Ξερετε τι παιζει??? :026: :026:

Aν έχεις ανεβάσει πολύ το ρεύμα μάλλον επηρεάζει το Ledάκι του σκληρού. Ίσως...

Στην Albatron που ειχα δωσει 2 βολτ στον Α64 για δυο ωρες δεν εκανε αυτο που λες Φοξ τωρα το καθε μηχανημα ειναι και διαφορετικο......

Άσχετο, αλλά εμένα ο SATA δεν ανάβει το φωτάκι στο κουτί, παρά μόνο ο IDE σκληρός που έχω! :104: :104:

Ξέρετε γιατί γίνεται αυτό και τι μπορεί να φταίει?

μήπως ρε doctora δεν έβαλες τα καλωδιάκια του κουτιού στην μητρική σωστά????. Εκτός και αν επειδή είναι sata δεν ανάβουν ?????? λέω εγώ τώρα ο τσομπάνος

μήπως ρε doctora δεν έβαλες τα καλωδιάκια του κουτιού στην μητρική σωστά????. Εκτός και αν επειδή είναι sata δεν ανάβουν ?????? λέω εγώ τώρα ο τσομπάνος

Αφού ο IDE σκληρός φαίνεται να "λάμπει" όταν δουλεύει!Δεν νομίζω λοιπόν να μην είναι σωστά συνδεδεμένος.Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.... :036:

αποτσι τι πολο να παιζει το agp kai pci lock αφου ο σκληρος ειναι s-ata!???δεν νομιζω να φταιει αυτο!
Όταν είπα AGP/PCI εννοούσα αν είναι στα 66/33 και όχι πολύ παραπάνω...
τι ρολο ηθελα να πω πιο πανω!!!!λολ

Υπάρχει και το

post-10-1442173767,5176_thumb.jpg

Γιατί ρε παιδιά δεν έχει ρόλο το pci/agp lock. Και οι sata ένας pci controller είναι…

Αν λοιπόν το pci έχει ανέβει στα 40 MHz (λέμε τώρα) πιθανότατα να ζορίζεται ο δίσκος και να αντιδρά αναλόγως…

@Βαρελά, ενεργοποίησε το S.M.A.R.T από το bios, αν είναι σφάλμα του δίσκου (κοινός μαζεύει υπογραφές) πιθανότατα να στο δείξει….

Ναι αλλα στο nforce 2 το pci/agp ειναι κλειδωμενα οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να εχουν ανεβει...

αποτσι τι πολο να παιζει το agp kai pci lock αφου ο σκληρος ειναι s-ata!???δεν νομιζω να φταιει αυτο!

Οι sata ειναι που την ακουνε πιο πολυ απο ανεβασμενη συχνοτητα agp.Οι ide κρατανε καλυτερα!

Ναι αλλα στο nforce 2 το pci/agp ειναι κλειδωμενα οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να εχουν ανεβει...

Αν στο βιος η συχνοτητα agp ειναι στο auto (συνηθως ετσι ειναι default) τοτε δεν ειναι!

• 2 weeks later...
Αφού ο IDE σκληρός φαίνεται να "λάμπει" όταν δουλεύει!Δεν νομίζω λοιπόν να μην είναι σωστά συνδεδεμένος.Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.... :036:

Aπλο...ο IDE ειναι στον ελεγκτη που εχει το λαμπακι ενω ο sata ειναι σε αλλον και ετσι το λαμπακι παει μονο στον ide..

Οχι ρε το ιδιο αναβει το λαμπακι και για sata και ide!!!

Τότε γιατί δεν ανάβει με τον SATA!? :088: :088:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.