Jump to content

Τι κάρτα γραφικών έχετε?

y3k

Τι καρτα γραφικών έχετε;  

66 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Club3D 9800pro με Arctic Cooling VGA silencer από... "TYXEROS" :023:, Manli 9500np 64MB από hardshop, αυτή που ήρθε με σπασμένο έναν πυκνωτή και πιάσαμε τα κολλητήρια για όσους θυμούνται το thread στο pctech. Πάντως δουλεύει μια χαρά :109:

Μια ASUS 9200 ATI chipset εχει φθηνιαρα ειναι αλλα δε μου χρειαζεται και καλυτερη μια και δεν παιζω παιχνιδια........ :037:

Μια ASUS 9200 ATI chipset εχει φθηνιαρα ειναι αλλα δε μου χρειαζεται και καλυτερη μια και δεν παιζω παιχνιδια........ :037:

Καλά, δεν ντρέπεσαι να λες ΨΨΨέματα;

Και ευθύς απαριθμώ :

1. Katsumi Raider

2. Prince of Asia

3. Lex Payne

4. OCtournament2004

5. Katsumi Cry

Αν ξεχνώ κάποιο συγχωρήστε - συμπληρώστε με :D:D:D :046: :046: :044: :044: :044:

Απ' όσο ξέρω οι Club είναι ακριβές αντίγραφο των μαμίσιων ΑΤΙ οπότε και εγώ ψήφισα ΑΤΙ.

Ρε ξεκολλατε και μετα θα κανω Off topic.........

Για να παιζει βιντεο μια χαρα ειναι......... :077:

Εχω και 19 TFT οποτε τι να τις κανω τις ακριβοτερες???? :063:

LOL στο Mathematica δε θες τραγικες απαιτησεις γραφικων εδω με κατι προιστορικες PCI καρτες των 4ΜΒ επαιζε μια χαρα.........

Τωρα εγω που εχω Msi 5600 128 τι να ψηφισω "Αλλη" ή γενικα Νvidia?

εχω ενα καρο καρτες,αλλα χρησημοποιω την gigabyte radeon9700pro(η καλυτερη μου αγορα).Εχω και μια hercules fdx8500le 64mb για ωρα αναγκης!!!!.

Καλά, δεν ντρέπεσαι να λες ΨΨΨέματα;

Και ευθύς απαριθμώ :

1. Katsumi Raider

2. Prince of Asia

3. Lex Payne

4. OCtournament2004

5. Katsumi Cry

Αν ξεχνώ κάποιο συγχωρήστε - συμπληρώστε με :D:D:D :046: :046: :044: :044: :044:

:044: :044: :044: :040:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.