Jump to content

NEC ND-3500A ή Pioneer DVR-108. Τι προτεινετε?

lefterhs

Recommended Posts

Μιας και το Sony DRU500a που εχω, κλεινει διετια σε λιγο, λεω να αγορασω ενα απο αυτα τα δυο writers. Ποιο προτεινετε?

Ειδα τα reviews sto CDRinfo.com. To nec φαινεται να ειναι λιγο πιο γρηγορο, αλλα το pionner μου φαινεται πολυ καλυτερη κατασκευη. Ειδα οτι εχει τρυπες εξαερισμου μπρος και πισω για ανεμιστηρα. Υπαρχει τελικα ο ανεμιστηρας μεσα? Γιατι στο review λεει οτι δεν ειναι εγκατεστημενος.

Ακουω γνωμες.

ειμαι ηδη κατοχος του NEC ND-3500A δεν μπορω να πω οτι εχω πειρα σε dvd-rw αλλα ακομα δεν εχω καψει dvd ακομα και No-name + οτι γραφω τα 8χ ανετα σε 12χ με 100% επιτυχια

ααα μεχρι τωρα εχω γραψει γυρω στα 70-80 dvd :005:

.

• 4 weeks later...
To NEC σε φίλους μου το Nero τους βγάζει Max ταχύτητα 6x, συμβαίνει και σε άλλους αυτό;

Ρε παιδια, τι γινεται? Γιατι το κανει αυτο?

Και εμενα τα ΤΥ χ4 ειτε με nero ειτε με clonedvd τα γραφει σε χ6 (9¨30 λεπτα).

Του εχει πατσαρει κανεις το firmware? Εμενα εχει απο τη μανα του το 2.16.

Μαλλον θα του περασω το official firmware 2.17.

Για οποιον ενδιαφερεται...download

Τελικα περασα το 2.17, αλλα δεν προλαβα να γραψω DVD ακομα.

Γενικα τα firmware updates σου δινουν μεγαλυτερη συμβατοτητα με τα media που κυκλοφορουν στην αγορα (υποστηριζουν τα καινουρια και βελτιωνουν τις εγγραφες στα παλια, οποτε ΠΙΘΑΝΟΝ σε δισκακια που σου τα εγραφε χ4 ή χ2 να σου τα γραφει τωρα πιο γρηγορα).

Το 2.17 επιπλεον, σου επιτρεπει να αλλαζεις το bitsetting sta DVD+R9 media (με default επιλεγμενο το DVDROM, οποτε λογικα θα εχεις μεγαλυτερη συμβατοτητα στα DL δισκακια που θα γραφεις με τα DVD players).

Αν ενδιαφερει κανεναν εχουν κυκλοφορησει και "homemade" firmwares για region-free και αφαιρεση του rip lock για ταχυτερα dvd rippings.

http://tdb.rpc1.org/#ND3500A

εχω το ND3500A, εως τωρα δεν ειχα κανενα μα κανενα προβλημα, ολα πανε πολυ καλα. Κατι το οποιο ΙΣΩΣ να πεζει ομως να ειναι ασυμβατοτητα με το συστημα μου και να δημιουργει αυτα τα ψυχρα blue screen.

Διαβασε εδω:

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=2679

Ακομη το ψαχνω το θεμα, κοιταξα πολλες σελιδες και πολλες γραφουν και για DVD τα οποια μπορουν να το προκαλεσου και για να αν δεν κανω λαθος το προβλημα αρχισε την ιδια ακρηβως περιοδο μολις πειρα το Nec

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.