Ujin1442169065 Σεπτέμβριος 27, 2004 #21 Σεπτέμβριος 27, 2004 Και μια ερωτηση που δεν μου αρέσει... Αν τελικα αλλάξω Μ/Β, ποιο προτεινεται για να εκμεταλευτω τον κακομοιρο τον mobile μου??? Οποιοδηποτε Μ/Β με n-force τσιπακι επιτρέπει αλλαγη πολλαπλασιαστη?Για ρίξε μια ματιά εδώ. Έγινε παρόμοια κουβέντα πρόσφατα.
MrSeanKon Σεπτέμβριος 28, 2004 #22 Σεπτέμβριος 28, 2004 Eιπαμε αν μπορεις να βρεις κατι σε ABIT NF7-S v2.0 ομως παρε την και με καταλληλο modded BIOS πας πολυ ψηλα αρκει να τραβανε κι οι μνημες που εχεις το PSU κλπ..........Δες σε πρωην Barton 259ΜΗz FSB 1:1 μνημες........Βεβαια σε αλλους ειχε κανει διαφορα τωρα εγω σταθηκα πολυ τυχερος??Δεν ξερω σε εμενα επαιζαν αψογα και σταθεροτατα κι οι δυο ΑΒΙΤ που ειχα.....
outlaw Σεπτέμβριος 28, 2004 #23 Σεπτέμβριος 28, 2004 Όπως πολύ σωστά σου είπαν και τα παιδιά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις mobo. Σε αντίθετη περίπτωση πιστεύω οτι θα ήταν καλύτερο να τον πουλήσεις να πάρεις κάποιον desktop (όσο υπάρχουν ακόμα) και την διαφορά να την χαρείς σε κάτι άλλο. Εάν πάλι θέλεις mobo και διάβασες τις βασανισμένες σκέψεις μου και τις προτάσεις που μου έκαναν τα παιδιά εγώ θα σου πρότινα τα εξής :-Asus για χαλαρό oc 200fsb max (η πιο φθηνή λύση....και η 880 καλή είναι)-Epox* ή Abit* για χαλαρό oc by default ή πολύ καλό oc με mods (με δεδομένο οτι ακολουθούν οι μνήμες σου)-DFI αν είσαι φαγκάτος και δεν κάνεις κέφι για μόντες και ρισκάρεις και λιγάκι (και πάλι με δεδομένο οτι ακολουθούν οι μνήμες σου).*Και οι δύο έχουν χαμηλό vdimm 2.9v αλλά η Epox δίνει μέχρι 1.9 vdd απο bios χωρίς mod κατι που θέλει η Abit αν αποφασίσεις να την απογειώσεις.
panblock Σεπτέμβριος 28, 2004 Author #24 Σεπτέμβριος 28, 2004 Thanks MrSeanKon - Outlaw. Με έχετε πείσει όλοι για την Abit NF7-S. Οικονομία λοιπόν να μαζέψουμε κανά φράγκο... Εκτός και αν καποιος από εσάς πουλήσει την δικιά του!!! χεχεχε Αντε αντε!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.