Jump to content

Η A7N8X-X deluxe έχει προστασία για τη cpu???

anhelito

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ψάχνω ψάχνω αλλά δεν βρίσκω πουθενά να έχει επιλογή η μητρική μου για να κλείνει τον υπολογιστή αν ο επεξεργαστή πάει να ψηθεί. Μήπως δεν βλέπω εγώ καλά?

Δυστυχως βλεπεις αρκετα καλα......Ουτε η δικη μου εχει, και δεν βλεπω το λογο. Ευτυχως που εχω το aerogate που οταν φτανει 65 βαθμους κανει ενα μπιπ που ακουγεται 2 τετραγωνα μακρια........

Η μητρική έχει προστασία :

ASUS C.O.P (CPU Overheating Protection)

ASUS C.O.P (CPU Overheating Protection) is a hardware protection circuit that automatically shuts down the system power before temperatures go high enough to permanently damage your CPU.

Πάντως η Deluxe έχει οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί να μην έχει η απλή. Και το ξέρω ότι έχει διότι μου γλύτωσε τον Barton μια φορά...

και οι δυο εχουν απλα δεν υπαρχει καποια επιλογη...στους 70-75 το συστημα κλεινει.;)

και οι δυο εχουν απλα δεν υπαρχει καποια επιλογη...στους 70-75 το συστημα κλεινει.;)

Στους 75 βαθμους κλεινει οτι και αν κανει..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.