yanni Σεπτέμβριος 25, 2004 #21 Σεπτέμβριος 25, 2004 To βάζω standby για να ανοιγοκλείνω πολύ γρήγορα το pc και γιαυτό δεν το κλείνω απο πίσω.Κλείνεις τα Windows με stand by? Ε λογικό είναι τότε....Το σύστημα ουσιαστικά υπολειτουργεί. Αν θέλεις να κλείνεις εντελώς το PC σου και ταυτόχρονα να ξεκινάς γρήγορα τα Windows τότε δοκίμασε το hibernate ( αν και δεν είναι πολύ γρήγορο με όλα τα chipsets )Όπως έγραψα στο προηγούμενο post που έσβησα λόγο βλακίας ( καλά είναι να καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε ) κλείνω το βράδυ το PC και την οθόνη από το διακόπτη του UPS. Είναι καλή ιδέα ή μήπως μειώνω την αντοχή στο χρόνο της μπαταρίας?
gto234 Σεπτέμβριος 25, 2004 Author #22 Σεπτέμβριος 25, 2004 Βασικά και κλειστό να τον έχω το ίδιο θερμό είναι.Στο standby τον έχω σε STR state(suspend to ram) που κλείνει τα πάντα ακόμα και τα ανεμιστηράκια οπότε είναι σαν κλειστός απλά με λίγο περισσότερη κατανάλωση νομίζω.
yanni Σεπτέμβριος 25, 2004 #23 Σεπτέμβριος 25, 2004 Αν δεν πατήσεις τον διακόπτη πίσω από το τροφοδοτικό έτσι μένει ζεστό. Τουλάχιστον το Chieftec.
PlanetmanR5 Σεπτέμβριος 25, 2004 #24 Σεπτέμβριος 25, 2004 εμενα παλι μετα απο κανα 2 λεπτο το πολυ 5λεπτο κρυωνει το "καλο" μου το q-tekaki!!!xe xe lolol
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.