overvolt Φεβρουάριος 4, 2005 #21 Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt [18-01-2005 02:40] Η γνώμη μου είναι ότι και στα 200 FSB οι μνήμες πετάνε , τα τσιπακια έχουν πολύ μεγάλη εσωτερική ταχύτητα έτσι και αλλιώς . Καλορίζικα φίλε , καλή αγορά έκανες , η συμβουλή μου είναι να τις χαρείς χωρίς να ανησυχείς για μικρολεπτομέρειες . Δεν μπορώ να σε βοηθήσω ,όταν κάνεις ερωτήσεις συγκρίσεων , γιατί απλούστατα είμαι πάνω σε βαγόνι της INTEL , ενώ εσύ είσαι σε διαφορετικό . :-) Μα και βεβαια μιλαω για τα γρηγορα timings 4.5 ns . Οσο για τις κουτσουλιες απο ορισμενους , γιατι καθε αλλο απο απαντηση λεγονται , ειναι καλυτερα να της φατε για βραδυνο .
Guest Φεβρουάριος 10, 2005 #22 Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt Μα και βεβαια μιλαω για τα γρηγορα timings 4.5 ns . Οσο για τις κουτσουλιες απο ορισμενους , γιατι καθε αλλο απο απαντηση λεγονται , ειναι καλυτερα να της φατε για βραδυνο . Μήπως θέλεις να μας αναλύσεις και την θεωρία της εσωτερικής σχετικότητας?
hipro5 Φεβρουάριος 10, 2005 #23 Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt [04-02-2005 21:38] Μα και βεβαια μιλαω για τα γρηγορα timings 4.5 ns . Χμμμμ............’ραγε πόσα ns να είναι οι δικιές μου DDR333 (PC2700) με BH-6 τσιπάκια στους 278MHz με Cas 2 - 5 - 2 - 2.........?.......
morpheus Φεβρουάριος 10, 2005 #24 Φεβρουάριος 10, 2005 Τα ns ειναι ενδεικτικα της μεγιστης συχνοτητας που μπορει να αντεξει η μνημη. Η ταχυτητα της εξαρταται απο το σε ποια συχνοτητα τη δουλευεις εσυ τελικα, τα timings και ισως λιγο απο καποια "κρυφα" timings που εχουν γραμμενα στο SPD τους και δεν μπορεις να αλλαξεις (οι DFI μαλλον μπορουν). Το βρισκω κουφο παντως με ιδιες ρυθμισεις να δεις "αλλο" αερα στο μηχανημα απλα απο αλλαγη μνημης (και διατηρωντας την ιδια ποσοτητα).Τ ns δεν εχουν να κανουν με την ταχυτητα τις μνημης σε δεδομενη συχνοτητα
hipro5 Φεβρουάριος 10, 2005 #25 Φεβρουάριος 10, 2005 Δεν το διατύπωσα σωστά........Πόσα ns έχουν "γίνει" ήθελα να γράψω......
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.