Wizard! Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2005 Την παραμονή Πρωτοχρονιάς ο ’γιος Βασίλης μου έκανε θα έλεγα ένα πολύ καλό δώρο (λέμε τώρα, γιατί κόστισε αρκετά το "δώρο" Παρέλαβα μέσω E-Shop τις ολοκαίνουριες OCZ PC3200 Platinum Rev.2 :banging: Έχουν φυσικά ήδη μπεί και δουλεύουν σε 2,2,2,5 στα 400. Δεν έχω κάνει καθόλου o/c, όπως δεν κάνω ποτέ, απλά θα δω μέχρι που φτάνουν πριν τις γυρίσω στα φυσιολογικά Σημείωση, είναι η 2η φορά που αγοράζω από το Eshop και φυσικά τους βγάζω το καπέλο Παραλάβανε 31.12.2004 και επειδή είχα ήδη μιλήσει μαζί τους 10 μέρες πριν και τις περίμενα, τις πέρασαν στην αποθήκη την ίδια μέρα μόνο και μόνο για να μου τις δώσουν, ενώ θα μπορούσαν απλά να μου τις στείλουν Δευτέρα-Τρίτη... Μπράβο τους και ελπίζω όλα τα μαγαζιά σιγά σιγά ν'αποκτήσουν τέτοια συνείδηση για να πάει μπροστά η αγορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 χωρις oc τζαμπα τις πηρες ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Ιανουάριος 2, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 ρε το e-shop rulezzzzzzzzzz κανενας να μην αγορασει ξανα απο την ακατατανομαστη ... μεγαλο - μπιζνες - για καλους λεφταδες -που τα εχουμε ολα -εχουμε και κ0λ0 σεκιουριταδες βλ@κες - καταλαβαινετεκοκκινο ασπρο σας λεει κατι ... (μηπως παραεβγαλα αποθημενα ...χμμμ ασε που μιλαγαμε για μνημες εδω ,.... ωχχχχχ..... πακετο πως βγαινεις off topic χωρις να το καταλαβεις αν 10 χρονια σου πινουνε το αιμα!!!!!!!!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 2, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Borg: Ειχα τόσα πολλά προβλήματα με τις προηγούμενες λόγο ασυμβατότητας με AMD64 που θα τις άλλαζε έτσι κι αλλιώς Kι όλοι μου πρότειναν αυτές, άσχετα με o/c kIlGoRi: Εντάξει, έχεις αποθημένα, αλλά δε μας αναγκάζει κανείς ν'αγοράζουμε από κει, σωστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 2, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από kIlGoRi ρε το e-shop rulezzzzzzzzzz κανενας να μην αγορασει ξανα απο την ακατατανομαστη ... μεγαλο - μπιζνες - για καλους λεφταδες -που τα εχουμε ολα -εχουμε και κ0λ0 σεκιουριταδες βλ@κες - καταλαβαινετε κοκκινο ασπρο σας λεει κατι ... (μηπως παραεβγαλα αποθημενα ...χμμμ ασε που μιλαγαμε για μνημες εδω ,.... ωχχχχχ..... πακετο πως βγαινεις off topic χωρις να το καταλαβεις αν 10 χρονια σου πινουνε το αιμα!!!!!!!!!!) Πες τα! Και τελευταία έχουνε διώξει τους μόνους καλούς που είχε το υποκατάστημα Ηρακλείου και έχουνε φέρει δυο ηλίθιους και φοράνε όλοι τους ηλίθεια αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια... Ε, ρε που φτάσαμε! Αρχική απάντηση από Wizard! Borg: Ειχα τόσα πολλά προβλήματα με τις προηγούμενες λόγο ασυμβατότητας με AMD64 που θα τις άλλαζε έτσι κι αλλιώς Kι όλοι μου πρότειναν αυτές, άσχετα με o/c kIlGoRi: Εντάξει, έχεις αποθημένα, αλλά δε μας αναγκάζει κανείς ν'αγοράζουμε από κει, σωστά? Κάποια πράγματα είσαι υποχρεωμένος να τα αγοράσεις από εκεί αν θες να αγοράσεις από τη χώρα σου... Και για ξαναμπούμε στο θέμα... Μεγειές και καλοκλοκαριστές! Πες μας εντυπώσεις μόλις τεστάρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Ιανουάριος 3, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Καλοριζικες οι μνημες,και μαλον το βλεπω δυσκολο να αντισταθεις στον πειρασμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 3, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Πόσο τελικά? Να ξέρω και εγώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 3, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 totally_wired: 318e αν θυμάμαι καλά, μιλάμε για το κιτ του 1Gb (2x512).Δες τιμή όμως στο eshop γιατί εγώ έβαλα μερικές δόσεις και δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο ήταν η μετρητοίς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 3, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Ερώτηση προς γνώστες: Γιατί στο Sandra μου δίνει 4890Mb/s χρησημοποιώντας CMD 2T (που προτείνει και το auto) ενώ το CMB 1T μου δίνει 4850Μb/s ??? Ελάχιστη διαφορά, αμελητέα θα έλεγα, αλλά είναι άξιο απορίας πιστεύω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 4, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Χμμμ... Ναι.... Αμα γραφεις @@ φυσικό είναι να μην απαντάει κανείς... Με CMD 1T δίνουν 5990mb/sec... Τι είχα μετρήσει την άλλη φορά δεν κατάλαβα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Ιανουάριος 17, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Στα 200Mhz FSB τι timings έχεις? 1:1 είναι? Και φυσικά πόσο το μαλλί? 2 dimms είναι? Στα ρωτάω αυτά διότι ενδιαφέρομαι είτε για Corsair είτε για τις Ocz 2*512. Θέλω 4-2-2-2 1/1 στα 200 και βλέμουμε. Με τις μούφες που έχω (Melco & Swissbits) δε με βλέπω να δίνω παραπάνω από 210. Πάντα σε default Vdimm & Vcore. Δε θέλω να πάω για τρελά σκόρ. Σταθερότητα 24/7 όσο πιο ψηλά με ενδιαφέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Ιανουάριος 18, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Η γνώμη μου είναι ότι και στα 200 FSB οι μνήμες πετάνε , τα τσιπακια έχουν πολύ μεγάλη εσωτερική ταχύτητα έτσι και αλλιώς . Καλορίζικα φίλε , καλή αγορά έκανες , η συμβουλή μου είναι να τις χαρείς χωρίς να ανησυχείς για μικρολεπτομέρειες .Δεν μπορώ να σε βοηθήσω ,όταν κάνεις ερωτήσεις συγκρίσεων , γιατί απλούστατα είμαι πάνω σε βαγόνι της INTEL , ενώ εσύ είσαι σε διαφορετικό . :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 22, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt Η γνώμη μου είναι ότι και στα 200 FSB οι μνήμες πετάνε , τα τσιπακια έχουν πολύ μεγάλη εσωτερική ταχύτητα έτσι και αλλιώς . Καλορίζικα φίλε , καλή αγορά έκανες , η συμβουλή μου είναι να τις χαρείς χωρίς να ανησυχείς για μικρολεπτομέρειες .Δεν μπορώ να σε βοηθήσω ,όταν κάνεις ερωτήσεις συγκρίσεων , γιατί απλούστατα είμαι πάνω σε βαγόνι της INTEL , ενώ εσύ είσαι σε διαφορετικό . :-) Κοιτα και εμενα ενα οργανο μου , το στομαχι μου εχει και γαμω τις εσωτερικες ταχυτητες , εγω αντιστοιχα στις εξωτερικες μου κινησεις ειμαι υπερμετρα αργος θα με χαρακτηριζα πιο αργο και απο την καθυστερηση.Σε σενα βεβαια ισχυει ακτι παραπλησιο , εισαι γρηγορος σε εξωτερικη σου ενεργεια ( ποσταρισμα στο φορουμ) αργος σε καποιο αλλο εσωτερικο σου οργανο , ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ.PS κατεβα απο το βαγονι γιατι μαλλον μαυρισε ακομα και το μπουρι σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Ιανουάριος 22, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΤΑΧΙΤΥΤΕΣ"????????Παγκοσμια πρωτος στις π@π@ρολογιES o overvolt............Σας παρουσιαζουμε περιφανα τον καλυτερο αποφοιτο του Χαρβαρντ στον τομεα της πεοπαλινδρομισης....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 22, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 μεγαλη εσωτερικη ταχυτητα...........................κατι σαν το καλο καρμα δηλαδη :lock: δεν το καταλαβαινεις ρε ανθρωπε οτι με αυτα που γραφεις παραπληροφορεις????? εισαι λαθος.....πως να το κανουμε.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 27, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από apostglen46 ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΤΑΧΙΤΥΤΕΣ"????????Παγκοσμια πρωτος στις π@π@ρολογιES o overvolt............ Σας παρουσιαζουμε περιφανα τον καλυτερο αποφοιτο του Χαρβαρντ στον τομεα της πεοπαλινδρομισης....... Πως τα τσιπάκια τρέχουν στα 400MHz (όχι ddr) ενώ το pcb τα καθυστερεί επειδή τρέχει στα 200MHz. Btw οι μνήμες πήγαν μέχρι τώρα στα 259 1Τ/2.5-3-3-7 με 2.6V errorfree στο memtest των windows. Περιττό να πω πως πάνε άνετα παραπάνω. ’ντε και στα 300+ (ειδικά αν πιάσουν 331 με 1Τ, είναι super ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Ιανουάριος 27, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Κάτσε ρε τοτε ΠΟΥ στηριζει τον ισχυρισμο οτι οι ΟΚΖ ρ2 ειναι οι καλυτερες μνημες αφου και οι kingston value ram με ΒΗ πανε πολυ καλύτερα?????????αφου τα τιμμινγκς παιζουν μεγαλυτερο ρολο απο την ταχυτιτα??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιανουάριος 27, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis [23-01-2005 00:23] Κοιτα και εμενα ενα οργανο μου , το στομαχι μου εχει και γαμω τις εσωτερικες ταχυτητες , εγω αντιστοιχα στις εξωτερικες μου κινησεις ειμαι υπερμετρα αργος θα με χαρακτηριζα πιο αργο και απο την καθυστερηση.Σε σενα βεβαια ισχυει ακτι παραπλησιο , εισαι γρηγορος σε εξωτερικη σου ενεργεια ( ποσταρισμα στο φορουμ) αργος σε καποιο αλλο εσωτερικο σου οργανο , ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ. PS κατεβα απο το βαγονι γιατι μαλλον μαυρισε ακομα και το μπουρι σου. Ωραιο ...οργανο εχεις, Παρη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakid Ιανουάριος 28, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από apostglen46 [Χθες, στις 16:24] Κάτσε ρε τοτε ΠΟΥ στηριζει τον ισχυρισμο οτι οι ΟΚΖ ρ2 ειναι οι καλυτερες μνημες αφου και οι kingston value ram με ΒΗ πανε πολυ καλύτερα?????????αφου τα τιμμινγκς παιζουν μεγαλυτερο ρολο απο την ταχυτιτα??????? Θελουν και ποοοολυ ρευμα ομως για να πανε καλυτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 29, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από apostglen46 Κάτσε ρε τοτε ΠΟΥ στηριζει τον ισχυρισμο οτι οι ΟΚΖ ρ2 ειναι οι καλυτερες μνημες αφου και οι kingston value ram με ΒΗ πανε πολυ καλύτερα?????????αφου τα τιμμινγκς παιζουν μεγαλυτερο ρολο απο την ταχυτιτα??????? Και οι ocz rev2 ανεβαίνουν καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.