midkin Απρίλιος 6, 2008 Author #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 Δεν νομίζω πως είναι η ιδέα μου. Όταν ξεκινά η αντλία και κατα συνέπεια ο κύκλος του νερού, βλέπω μπουρμπουλίθρες να μπένουν μες στον τανκ...Anyway...Τι πρέπει να κάνω για να γίνει εξαέρωση;Έχω ήδη αφίσει την αντλία αρκετές ώρες ανοιχτή!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Απρίλιος 6, 2008 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 Anyway...Τι πρέπει να κάνω για να γίνει εξαέρωση;Έχω ήδη αφίσει την αντλία αρκετές ώρες ανοιχτή!!!Γέμισε το τάνκ μεχρι επάνω και αφησε την τάπα πλήρωσης ανοιχτή μεχρι να φυγει ο αέρας Με τόσο χαμηλή στάθμη νερού μέσα στο τάνκ ο αέρας που μπαίνει στο τάνκδεν προλαβαίνει να φύγει προς την κορυφή του τάνκ και επιστρέφει πάλι στο κύκλωμαΕναλακτικα μεγάλωσε το μικρό κομμάτι λάστιχο μέσα στο τάνκ με ένα μεγαλύτερο. Αυτό που έχει είναι κοντό και δεν γίνεται καλός διαχωρισμός εισαγωγής εξαγωγής Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Απρίλιος 6, 2008 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 Δεν νομίζω πως είναι η ιδέα μου. Όταν ξεκινά η αντλία και κατα συνέπεια ο κύκλος του νερού, βλέπω μπουρμπουλίθρες να μπένουν μες στον τανκ...Anyway...Τι πρέπει να κάνω για να γίνει εξαέρωση;Έχω ήδη αφίσει την αντλία αρκετές ώρες ανοιχτή!!!εδω δεν συζηταμε αν ειναι ιδεα σου η ιδεα μου....στη φωτογραφεια που το κυκλωμα ειναι σε λειτουργεια φενεται ξεκαθαρα σε 3 σημεια στους σωληνες οτι υπαρχει αεραςτο οτι οι μπουρμπουληθρες ή καποιες απο τις μπουρμπουληθρες μπαινουν μεσα στο τανκ δεν σημαινει πως δεν εξακαλουθει να υπαρχει αερας μεσα στο κυκλωμα σου.Οταν το κυκξλωμα σου δεν θα εχει καθολου αερα μεσα,οταν το εχεις σε λειτουργεια θα βλεπεις να κυκλφορει μονο νερο μεσα στους σωληνες.Δοκιμασε αυτο που σου λεει ο Μιχαλης,αλλα αποψη μου ειναι πως εφοσον εχει λειτουργησει το κυκλωμα ετσι για μερικες μερες,ειναι πολυ πιθανον να εχει μπει αερας και μεσα στο ψυγειο σου.Για να φυγει ο αερας μεσα απο το ψυγειο θα πρεπει να το κουνησεις καλα ουτως ωστε να απεγκλωβιστει ο παγιδευμενος μεσα στα φινς του ψυγειου αερας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obijuan83 Απρίλιος 6, 2008 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 Ρε Άρη το ψυγείο στο εσωτερικό του δεν έχει φινς...:smile047: Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Απρίλιος 6, 2008 Author #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!Θα τις εφαρμώσω το συντομότερο!εδω δεν συζηταμε αν ειναι ιδεα σου η ιδεα μου....Καλά ντε...μη βαράς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Απρίλιος 6, 2008 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 Ωραίο Το υγρό μιάζει με γρανίτα Ακου πάντως τις συμβουλές που σου δώσαν και οι υπόλοιποι. Δηλ. καλύτερα βάλε την αντλία να τραβάει απο το τανκ και κάνε και μία καλή εξαέρωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Απρίλιος 7, 2008 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Ρε Άρη το ψυγείο στο εσωτερικό του δεν έχει φινς...:smile047: ..... το ψυγειο εχει fins,απλα εκανα το εξης εκφραστικο (που παραλληλα ειναι κ λειτουργικο οσον αφορα τη λειτουργια του ψυγειου) λαθος. Τα fins υπαρχουν για να απαγουν την θερμοτητα απο τους μικροσωληνες (στην προκειμενη περιπτωση,αλλιως στους σωληνες γενικα) του ψυγειου τους οποιους και περιβαλλουν ...In practice, the term "radiator" refers to any of a number of devices in which a liquid circulates through exposed pipes (often with fins or other means of increasing surface area)... http://en.wikipedia.org/wiki/Radiator doh.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.