Jump to content

Το κουτί μου στα πρότυπα του xrist.

midkin

Recommended Posts

Δεν νομίζω πως είναι η ιδέα μου. Όταν ξεκινά η αντλία και κατα συνέπεια ο κύκλος του νερού, βλέπω μπουρμπουλίθρες να μπένουν μες στον τανκ...

Anyway...Τι πρέπει να κάνω για να γίνει εξαέρωση;

Έχω ήδη αφίσει την αντλία αρκετές ώρες ανοιχτή!!!

Γέμισε το τάνκ μεχρι επάνω και αφησε την τάπα πλήρωσης ανοιχτή μεχρι να φυγει ο αέρας

Με τόσο χαμηλή στάθμη νερού μέσα στο τάνκ ο αέρας που μπαίνει στο τάνκ

δεν προλαβαίνει να φύγει προς την κορυφή του τάνκ και επιστρέφει πάλι στο κύκλωμα

Εναλακτικα μεγάλωσε το μικρό κομμάτι λάστιχο μέσα στο τάνκ με ένα μεγαλύτερο. Αυτό που έχει είναι κοντό και δεν γίνεται καλός διαχωρισμός

εισαγωγής εξαγωγής

Δεν νομίζω πως είναι η ιδέα μου. Όταν ξεκινά η αντλία και κατα συνέπεια ο κύκλος του νερού, βλέπω μπουρμπουλίθρες να μπένουν μες στον τανκ...

εδω δεν συζηταμε αν ειναι ιδεα σου η ιδεα μου....

στη φωτογραφεια που το κυκλωμα ειναι σε λειτουργεια φενεται ξεκαθαρα σε 3 σημεια στους σωληνες οτι υπαρχει αερας

το οτι οι μπουρμπουληθρες ή καποιες απο τις μπουρμπουληθρες μπαινουν μεσα στο τανκ δεν σημαινει πως δεν εξακαλουθει να υπαρχει αερας μεσα στο κυκλωμα σου.

Οταν το κυκξλωμα σου δεν θα εχει καθολου αερα μεσα,οταν το εχεις σε λειτουργεια θα βλεπεις να κυκλφορει μονο νερο μεσα στους σωληνες.

Δοκιμασε αυτο που σου λεει ο Μιχαλης,αλλα αποψη μου ειναι πως εφοσον εχει λειτουργησει το κυκλωμα ετσι για μερικες μερες,ειναι πολυ πιθανον να εχει μπει αερας και μεσα στο ψυγειο σου.Για να φυγει ο αερας μεσα απο το ψυγειο θα πρεπει να το κουνησεις καλα ουτως ωστε να απεγκλωβιστει ο παγιδευμενος μεσα στα φινς του ψυγειου αερας.

Ωραίο ;)

Το υγρό μιάζει με γρανίτα :)

Ακου πάντως τις συμβουλές που σου δώσαν και οι υπόλοιποι.

Δηλ. καλύτερα βάλε την αντλία να τραβάει απο το τανκ και κάνε και μία καλή εξαέρωση.

Ρε Άρη το ψυγείο στο εσωτερικό του δεν έχει φινς...:smile047:

.....

το ψυγειο εχει fins,απλα εκανα το εξης εκφραστικο (που παραλληλα ειναι κ λειτουργικο οσον αφορα τη λειτουργια του ψυγειου) λαθος.

Τα fins υπαρχουν για να απαγουν την θερμοτητα απο τους μικροσωληνες (στην προκειμενη περιπτωση,αλλιως στους σωληνες γενικα) του ψυγειου τους οποιους και περιβαλλουν

...In practice, the term "radiator" refers to any of a number of devices in which a liquid circulates through exposed pipes (often with fins or other means of increasing surface area)...

http://en.wikipedia.org/wiki/Radiator

doh....:cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.