Jump to content

Ρε παιδια η asus θα με τρελανει!!!!!

AquaSonic1442169069

Recommended Posts

Εκανα την βλακεια να ξεχασω να βαλω την αντλεια στην μπριζα με αποτελεσμα το celeronακι μου να βαρεσει 80 κελσιου!!! το βλεπω απο το bios που ημουν (Τοτε καταλαβα οτι αυτο εφταιγε και δεν αναβε ο deathstar :040: )και βαζω την αντλεια. αμεσως απο 88 επεσε στους 34!!! σε λιγοτερο απο 1 sec. το block βεβαια ζεματαγε. Ειπαμε το νερο κρυωνει γρηγορα, οι celeron εχουν καλη θερμικη συμπεριφορα αλλα οχι και ετσι! Τωρα πως θα μπορω να εμπιστευομαι της θερμοκρασιες που βλεπω :102:

Δεν ειναι και τοσο περιεργο αυτο που ειδες . Οταν δεν κυκλοφορει νερο στο κυκλωμα , δεν υπαρχει απαγωγη θερμοτητας , οποτε το μπλοκ τη συσσωρευει .

Απο τη στιγμη που θα ξεκινησει η κινηση του νερου θα υπαρξει και αποτομη πτωση στη θερμοκρασια . Βεβαια , το 1 δευτερολεπτο μου φαινεται λιγο . Στα 3 δευτερολεπτα ομως , γινεται να πεσει 40 βαθμους η θερμοκρασια .

Δεν ξερω αν η μητρικη σου μετραει διοδο ή σενσορα .... Λογικα διοδος πρεπει να ειναι .

Εμένα έχει κάνει και πιο κουφό! Είχα ξεχάσει να βάλω την αντλία. Μπηκά windows, internet και έβαλα το flashget να κατεβάζει. Το είχα κανα 10λεπτο και κοιτάω τότε την θερμοκρασία και βλέπω ~50! To σύστημα ούτε κράσαρε ούτε τίποτα. Βέβαια έβαλα την αντλία στο ρεύμα και έπεσε σε ~3-5sec κατακόρυφα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.