Jump to content

GA-K8NS 250 και προβληματα

Sakis1442169073

Recommended Posts

Παιδια γεια σας,μετα τον θανατο της VNF3 επρεπε να διαλεξω γρηγορα ενα mobo

μια και ημουνα χωρις back up,διαλεξα λοιπον ενα gigabyte k8ns την απλη version οχι την pro καθοτι ηταν οτι πιο γρηγορο μπορουσα να αγορασω.

Τα δυο πιο βασικα μου προβληματα ειναι.

Α)Το bios δεν με αφηνει να κανω υπερχρονισμο,εαν δωσω λιγο πιο πολυ ρευμα σην cpu η βαλω την μνημη στα 200 στο reboot χανει τις ρυθμησεις και κανει load τις αρχικες ρυθμησεις λες και του εκανα clear cmos.

Δεν αφηνει καθολου να πειραξω το htt το οποιο ειναι βεβαια στα 200 που ειναι το

default αλλα δεν μου ανοιγει για να μπορω να το ανεβασω,το μονο overclock που καταφερα εινα μεσω του easy tune τις gigabyte 220x10

Εχω δοκιμασει το F4-F5-F7 bios αλλα δεν ειδα καμια διαφορα.

Β)Το mobo δεν δεχεται με τιποτα την a-data vitesta pc500,μολις την βαλω επανω αρχιζουν οι συρηνες λες και δεν υπαρχουν μνημες η ειναι καμενες.

Οι a-data δουλευουν κανονικα δοκιμαστηκαν σε epox και asus με nforce2 καθως και σε ενα via kt333.

Αυτη την στιγμη ειμαι με μια infineon pc333@440 μεσω του easy tune φυσικα.

Samsung 120 gb

Gigabyte k8ns

A 64 3000+ CG,AR

Enermax 465W

Δωστε τα φωτα σας γιατι :067: και θα το κανω μπιλιες.

Οσον αφορα το 1ο θεμα δοκιμασε το συνδυασμο ctrl+F1 οταν εισαι μεσα στο bios στη δικια μου gigabyte (7n4pro2) πιανει τουλαχιστον.... Τωρα για το δευτερο δεν γνωριζω μου φαινεται στο manual ή στο site υπαρχει λιστα με τις συμβατες μνημες....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.