DiM1442169068 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2004 Παιδιά καιρός και γω να αλλάξω pc. Έτσι έχω παραγγείλει ένα MICROSTAR MSI K8N NEO για m/b καθώς και για ψύξη την THERMALTAKE SILENT TOWER. Το ερώτημα μου είναι πως η ψιχτρα για να μπει χρειάζεται πρωτα να μπούν κάτι λάμες στο πίσω μέρος του m/b για καλύτερη στήριξη. Από τι μου είπε ένας φίλος που την έχει το συγκεκριμένο m/b έχει ήδη στο πίσω του μέρος στο σημείο που είναι η cpu μια αλουμινένια lama για αυτό τον λόγο. Εγώ τώρα τι κάνω? περνάω τις λάμες του νέο κουλέρ πάνω από την lama του m/b? η βγάζω την lama του m/b και μετά βάζω την lama του silent tower? Οποιος ξέρει τι γίνετε ας βοηθήσει ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 23, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2004 Καταρχην τα εχεις στα χερια σου?Πιστευω αν τα δεις θα καταλαβεις τι πρεπει να κανεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiM1442169068 Σεπτέμβριος 23, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2004 Όχι δεν τα έχω. Για αυτό ρωτάω μιας και to έχω παραγγείλει τι meli γενεστε. Εάν κάποιος ξέρει για να μην κάνω καμια βλακεία και χαλάσω κανένα m/b η χάσω καμια εγγύηση ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetmanR5 Σεπτέμβριος 23, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2004 παρτα πρωτα στα χερια σου και θα τα δεις εκεινη τη στιγμη!μπορει να μην χρειαζεται να βγαλεις τη λαμα που εχει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortenick Σεπτέμβριος 23, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2004 Εχω την ιδια μητρικη και απο οτι εχω διαβασει,πρεπει να βγαλεις το λαμακι που εχει η μητρικη.Ομως ΠΡΟΣΟΧΗ το λαμακι ειναι κολλημενο στη μητρικη(στη δικη μου τουλαχιστον ηταν)και θα χρειαστει μεγαλη προσπαθεια για να βγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.