Jump to content

Thermalright vs Zalman

blade_pan

Ποια αεροψυξη θεωρειτε καλυτερη?  

27 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 16:01]

Χαλαρωσε! 16 δολλαρια εχει δηλαδη περιπου 14 ευρω

οι τιμες που κοιτασ ειναι μεσο ιντερνετ για βαλε και τα μετα φορικα και αν χριαστι τελονιο θα σου παει γυρο στα 25 ευρα και γιατι να μην το παρεις απο ελλαδα οστε αν εχει καποιο προβλημα να τον αλαξεισ χωρις πολλεσ αναμονες και διαδικασιες;)

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Μεσω ιντερνετ αλλα γιατι να μην ισχυει και εδω? Μεταφορικα θα ειναι και για τη ψυκτρα cpu-gpu και για το ανεμιστηρακι οποτε δε το υπολογιζω ξεχωριστα για το καθενα

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 16:25]

Μεσω ιντερνετ αλλα γιατι να μην ισχυει και εδω? Μεταφορικα θα ειναι και για τη ψυκτρα cpu-gpu και για το ανεμιστηρακι οποτε δε το υπολογιζω ξεχωριστα για το καθενα

αντε τρεχα παρτα να δεις ασπρη μερα

παρε και ενα fan condroler γιατι τα αφτακια σου θα κανουν πουλακια

Ότι fan και να βάλεις πάντως, προτίμησε έναν 90άρι slow & quiet! Η σειρά XP δεν χρειάζεται δυνατούς ανεμηστήρες γι' αυτό άλλωστε και κοστίζει μια περιούσία! Εγώ να φανταστείς στην XP 90 έχω βάλει τον Enermax που έχει ρυθμιστή στροφών τον οποίο έχω στο minimum και πέρνει τροφοδοσία από τον fan header της ASUS (12V) με ενεργοποιημένο το Q-fan control στα 11/16. Δηλαδή πρέπει να δέχεται γύρω στα 5-6Volt = 1000 rpm!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.