Jump to content

Thermalright vs Zalman

blade_pan

Ποια αεροψυξη θεωρειτε καλυτερη?  

27 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

οντος σορυ:o :o :o :o :o

No offence taken. :)

Αλλωστε αποψεις εκφραζουμε. Το τι θα κανει ο blade ειναι δικο του θεμα.

Gel, κανεις δεν ειπε οτι η XP-120 δεν ειναι κορυφαια. Απλα το συγκεκριμενο review που παραθετεις ειναι απο τον Σεπτεμβρη. Τοτε ΔΕΝ υπηρχε η 7700Cu. H ψυκτρα που συγκρινεται στο review ειναι η 7000Al-Cu η οποια δεν ειναι καν ολοκληρη απο χαλκο.

Επισης το οτι ειναι η πιο αθορυβη ψυκτρα απ'ολες ειναι κατι σχετικο, γιατι εξαρταται απο το τι ανεμιστηρα θα χρησιμοποιησεις.

Τεσπα, νομιζω οτι πολυ ασχοληθηκα με το συγκεκριμενο θεμα...ας αποφασισει ο blade να τελειωνουμε. Αλλωστε τα δικα του λεφτα θα δωσει..

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 12:44]

Οτι ναι ναι στο πλαισιο. Σε μια νυχτα αυξησαν 7-8 ευρω και την 7700 και την 7000 .Παλι ατυχος που δεν τα παρηγγειλα χθες

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ Φ.Π.Α 18%!!!!

Αρχική απάντηση από ea6gka

μορφεα εχω μια 7700 και ειναι αχρηστη γιατι δεν μπαινει στη καινουρια μητρικη (Κ8Νεο2) τη θελεις?

Θα την ηθελα αλλα ουτε στη δικια μου μπαινει.Η δεν την εχουν δοκιμασει ή ειναι μεγαλη

Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 14:52]

Παιδια και γω δεν ξερω αν χωρανε στην dfi...μου ειπαν οτι πιθανον να μην χωραει και δε ξερω τι να κανω!!!

τοτε παρε την ΧΡ-90 με εναν tornado 90mm που θα κανει 100% και δεν θα εχεισ κανενα προβλημα;)

Λοιπον απο οτι βλεπω μαλιστα εδω, καταναλωνει το μισο ρευμα προσφεροντας την ιδια ροη αερα με λιγο λιγοτερο θορυβο. Το κακο ειναι οτι σε δυο e-shops που κοιταω αναμενουν παραδοση δεν εχουν ετοιμο

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 15:20]

Το ψαχνω, Πιο πολυ με απασχολει μη κανω καμμια μαμακια στην εγκατασταση. Παντως ο Delta 90mm ακουσα σε φορουμ οτι ειναι καλυτερος

αναλογα ποια συρα τον delta FFB η TFB

η FFB ειναι ελαχιστα κατοτεροσ στα 110cfm

ενο η TFB ειναι στα 126 εωσ 142 αλλα θεσ γερααυτια γιατι 62db ειναι πολλα

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 15:25]

Λοιπον απο οτι βλεπω μαλιστα εδω, καταναλωνει το μισο ρευμα προσφεροντας την ιδια ροη αερα με λιγο λιγοτερο θορυβο. Το κακο ειναι οτι σε δυο e-shops που κοιταω αναμενουν παραδοση δεν εχουν ετοιμο

οι delta σε 90μμ φτανοθν και τα 23watt

εγω εχω εναν DELTA TFB1212GHE 220CFM 30WATT αλλα για την XP-120 αλλα δεν τον βαζω συχνα απονο γιατι απο θορηβο ειναι σαν ελικοπτερο

Βασικα δεν τους βρηκα ετσι. Στα e-shop τους εχει σαν high και normal output. Ο πρωτος εχει κοντα στα 110 ενω ο δευτερος λιγοτερο,αν θυμαμαι κοντα στα 70. Παντως ο πρωτος δελτα εχει μολις ενα δολλαριο λιγοτερο απο τον tornado αρα σε τιμη ειναι ιδιοι

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 15:36]

Βασικα δεν τους βρηκα ετσι. Στα e-shop τους εχει σαν high και normal output. Ο πρωτος εχει κοντα στα 110 ενω ο δευτερος λιγοτερο,αν θυμαμαι κοντα στα 70. Παντως ο πρωτος δελτα εχει μολις ενα δολλαριο λιγοτερο απο τον tornado αρα σε τιμη ειναι ιδιοι

ναι αλλα ο πρωτοσ ειναι και 45cfm ποιο κατο για σκεπσουτο αυτο;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.