Jump to content

Thermalright vs Zalman

blade_pan

Ποια αεροψυξη θεωρειτε καλυτερη?  

27 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Λοιπον κανω μια δημοσκοπηση για να δουμε,οχι ποιος εχει zalman κ thermalright,αλλα

ποια ειναι τελικα καλυτερη...

Οποτε θελω να αναφερετε θερμοκρασιες και τι ανεμιστηρακια χρησιμοποιειτε?

Απο Zalman ειναι το μοντελο 7700cu το οποιο ειναι και καλυτερο της zalman και

απο thermalright νομιζω πως η καλυτερη ειναι η Xp-120...

Δεκτες και αλλες γνωμες με τα απαραιτητα αποδεικτικα στοιχεια ομως...

Τα watt του Cpu απ'οτι γνωριζω παιζουν ρολο για την αγορα μιας ψυκτρας,στο θεμα του να μπορει να ανταπεξελθει στην σωστη ψυξη...αρα πρεπει και στις thermalright SLK-948U ή Sp 97 ή Xp-120 να πουμε μεχρι τι cpu μπορει να αντεξει...

Μπορει καποιος να πει τις διαφορες απο τις 3 παραπανω,που κατα την γνωμη μου ειναι οι καλυτερες Thermalright,τι διαφορες εχουν?

(Προσωπικα ετοιμαζομαι για μια αγορα 3500+ win,οποτε θελω να δω ποια θα ειναι η τελικη αγορα μου!):)

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

1000votes στην XP-120 ειναι κλασεις ανωτερι βαλε και εναν delta αν τον αντεχεισ και να τι η υπερτατι αεροψυξη

ο preshot μου τιν λατρευει μεχρι τα 4,2 γιγα ποιο πανω δεν τιν παω γιατι φοβαμε τισ ζημιες

απο temps ο 3,2 στα 3,8 ειναι 42 idle kai 54 full εντομεταξη 54 ειχε η μαμισια σε idle:D :D :D

Αρχική απάντηση από doctor [Σήμερα, στις 14:55]

xp-120 και vantec tornado 90 mm η απόλυτη αεροψυξη!!!( το μεγαλύτερο airflow ο 9αρης tornado)

αυτο πωσ το εκανες????? ????? ????? ????? αφου περνει μονο 120mm:)

μηπωσ ενοεις τιν XP-90:D :D :D

οσο για cfms παρε εναν delta tfb1212ghe και δες τι σιμενουν 220cfm:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:p :P :p :P :p :P :p

Αρχική απάντηση από doctor [Σήμερα, στις 15:06]

sorry... εγω εχω xp-90 και tornado 90mm

νομιζα οτι η xp-120 παιρνει και 9αρη....

τους 120ρηδες δεν τους εχω ψαξει γιατι δεν μου εκαναν !

και η XP-90 ειναι καλη πανο κατο στα επιπεδα τισ SP-94παντοσ αυτεσ οι 3 ειναι πολυ καλητερεσ απο την zalman. ηzalman απλοσ ειναι μια φτηνη λυσυ:D :D :D

παντοσ η XP-120 ειναι η καλητερι ψυκτρα και αν δεν θεσ και πολυ θοριβο ειναι τελια με τουσ 120αριδεσ αν ομωσ θεσ το etreme τρεχα για εναν DELTA :D :D :D

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 15:11]

Η xp120 ομως δεν κανει σε msik8n2 platinum, αρα πολλοι μεταξυ αυτων και εγω πρεπει να βρουν αλλες λυσεις

τοτες XP-90 με εναν vantec tornado και θα πετας

Η XP-120 εχει προβλημα με μερικες μητρικες λογο του ογκου της και τον heatpipes

H XP-90 κανει σε ολες τισ μιτρικες γιατι ειναι μικροτερη απο την 120

H SP-94 εχει προβλημα βαρους και τον heatpipes

Η SI-97 δεν εχει κανενα προβλημα αλλα ειναι μονο για amd

Αν εχεις ασχοληθει με το θεμα τι συνδυασμο θα προτεινες για τη μητρικη που ανεφερα? Βασικα δε με νοιαζει η κορυφαια ψυξη για o/c με εντονο θορυβο αλλα η πολλη καλη με οσο το δυνατον λιγοτερο θορυβο

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 15:36]

Αν εχεις ασχοληθει με το θεμα τι συνδυασμο θα προτεινες για τη μητρικη που ανεφερα? Βασικα δε με νοιαζει η κορυφαια ψυξη για o/c με εντονο θορυβο αλλα η πολλη καλη με οσο το δυνατον λιγοτερο θορυβο

λοιπον η την ΧΡ-90 η τιν SI-97 με ενα καλο ανεμηστιρακι

εγω θα προτινα τον VANTEC TORNADO 90mm και ενα κυκλομα ελενχου τον στοφον και του ρευματος του για να τον ρυθμησεις εκει που θεσ αλλα και αμα θεσ τσιτα για να δεισ θεαματικα αποτελεσματα:D :D :D :D :D :D

πιστευω οτι η ΧΡ-90 ειναι λιγο καλητερη γιατι εχει μεγαλητερη επιφανια απαγογησ τις θερμοτιτας;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.