Jump to content

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

Warlord

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω παρει την abit ic-g και οταν παω να λειτουργησω το pc με τα υπολοιπα κομματια,τοτε αναβει αλλα δεν δειχνει τιποτα στην οθονη ουτε καποιο θορυβο κανει.τα υπολοιπα εξαρτηματα εκτος της μητρικης λειτουργουν κανονικα γιατι τα χω τσεκαρει στον 2ρο pc,οποτε τι μπορει να συμβαινει; :090:

Τα βάζεις όλα μαζί ?

Δοκίμασε κατρχάς να βάλεις τα βασικά (vga - ram-keyboard).Μετά δοκίμασε και κάποιο χωρίς αυτά να δεις αν βγάζει μύνημα λάθους η μητρική. Τσέκαρε ότι έχεις βιδώσει όλες τις σψστές τρύπες και δεν κάνεις κάποιο βραχυκύκλωμα.Τσέκαρε ότι έχεις βάλει την σωστή τροφοδοσία ή μηπως δεν έχει κουμπωσει σωστά κάποιο καλώδιο. Άλλαξε μπρίζα που παίρνει ρεύμα μήπως δεν δίνει την σωστή τάση και η μητρική δεν επιτρέπει την εκκίνηση .

Και δώσε λίγες πληροφορίες παραπάνω πέραν τηνς μητρικής.Για να περιμένεις λεπτομερή απάντηση και βοήθεια πρέπει να είσαι κάτι παραπάνω από φειδωλός σε αυτά....

Συγνωμη για την παραληψη μου να μην αναφερω τα υπολοιπα parts λογω βιασυνης.Λοιπον υπαρχουν τα εξης : power supply sta 300 w (deer),cpu p4 στα 3.2 Ghz , καρτα γραφικων 9800pro 128mb και ram 2x256 και 1χ512,επισης να αναφερω οτι η μητρικη εχει πανω τα volt modes στα cpu,agp,ram,mb, καθενα ξεχωριστα .τωρα,τα παραπανω που αναφερετε outlow και greek τα'χω τσεκαρει παμπολες φορες αλλα τιποτα....ισως κατι να γινεται με τα volt modes,ισως να χρειαζεται καποια ρυθμιση εκει,τι αλλο προτεινετε;*Η μητρικη ειναι μεταχειρισμενη και ισως να υπαρχει καποια βλαβη,αλλα ο τυπος που την πηρα την δουλευε μεχρι τελευταιας μερας μια χαρα

Μιας και έχω περίπου την ίδια μητρική και ΕΙΧΑ παρόμοιο πρόβλημα, θα σου πω τι έκανα στην δικιά μου και δούλεψε!!! Αφαίρεσα τον επεξεργαστή και τον ξανά κούμποσα μήπως δεν έχει πατήσει καλά! Μετά μιας και είχα τον ίδιο συνδιασμό στις μνήμες 1 x 512, 2 x 256 και οι τρεις της kingston αναγκάστηκα να αφαιρέσω την μία 512 και όλα δούλεψαν κανονικά. Μόλις ξαναέβαζα την 512 επάνω σε οποιοδήποτε slot, το fan του επεξεργαστή έπαιρνε μισή στροφή και σταμάταγε χωρίς καμία ένδειξη ή ήχο! Και η τρεις μνήμες στην προηγούμενη μητρική μου μάρκας asus δούλευαν κανονικά!

τελικα παιδες ηταν το τροφοδοτικο που δεν εδινε αρκετο ρευμα,το διαπιστωσα βγαζοντας το 350 απ'τον 2ρο και το τοπο8ετησα σ'αυτον και πηρε μπρος κανονικα!thanx για τη βοηθεια παιδες και θα κοιταξω απο αυριο να παρω ενα καλο τροφοδοτικο πανω απο 400w γιατι αν το κανω και overclocking χαθηκαμε...

θα κοιταξω απο αυριο να παρω ενα καλο τροφοδοτικο πανω απο 400w γιατι αν το κανω και overclocking χαθηκαμε...

:083:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.