pako Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2004 εχω μια tuner terratec cinergy 600(tv radio) που μαζι με norton internet security το ραδιοφωνο μπλοκαρει. παιζει 1-2 λεπτα και μετα τελος.οταν βγαζω το nis ολα καλα.τι μπορει να συμβαινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Σεπτέμβριος 22, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Δείχνει πόσο μ@μ@κισμένο είναι το software της Symantec. Πάντα κάποια προβλήματα δημιουργεί. Όταν είχα βάλει το Fax Pro 10 αναγκάστηκα να το καθαρίοσω με format. όταν έβαλα κι εγώ σε κάποια φάση το NIS από το φορητό μου ξέσκισε τα Wndows. Μη πούμε τώρα και για το σουρωτήρι Antivirus.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 22, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Πως το ήξερα ότι θα λέει πάλι γλυκά λογάκια ο Jimmy για την Symantec?Βασικά επειδή είναι πολύ καλή κάρτα η Synergy και εγώ το Norton θα σκότωνα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 22, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Παίξε με τις ρυθμίσεις του.Προφανώς δεν επιτρέπει στο πρόγραμμα να κάνει πολλά πολλά!!!Στην αρχή δε σε αφήνει να κάνεις και τίποτε αν δε το ρυθμίσεις!Σιγά σιγά θα δεις ότι καλύτερα να χρησιμοποιείς ένα τέτοιο πρόγραμμα παρά να το ρισκάρεις.εμένα ούτε δίκτυο μου άφηνε στην αρχή ούτε ίντερνετ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pako Σεπτέμβριος 23, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2004 τελος ο νορτονας αφησα μονο mcafee antivirus kai to firewall των winxp sp2 και επιτελους μπορω και ακουω μουσικη.η cinergy 600 ειναι κορυφαια ποιοτικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.