princess Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2004 Ρε παιδια αυτο το drive εχει ο acer... παιζει το εξης τρελλο... το software που δινει η acer (NTI cd & dvd maker) δεν δινει δυνατοτητα να γραψεις video dvd... το νερο (το 5) δεν το αναγνωριζει σαν writer.... εγραψα ενα dvd (που κοντεψε να αραχνιασει στο σκληρο) ως data dvd και τουλαχιστον με το powerdvd παιζει (στο επιτραπεζιο δε το εβαλα ακομα, αλλα λογικα θα παιζει και κει). Ξερει κανεις τι γινεται; Εψαξα και στο google αλλα δε βγαζω ακρη!!!! :119: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Σεπτέμβριος 19, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 βάλε το Nero6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Σεπτέμβριος 21, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Αν το εγραψες ως data dvd αλλα με τη δομη του dvd video, δηλ με ενα φακελο audio_ts και ενα video_ts θα πρεπει να δουλεψει απροσκοπτα.Οπως σωστα προτεινε και ο JimmyFox χρειαζεται απλα να αναβαθμισεις την εκδοση του νερωνα, οχι απαραιτητα στην εκδοση 6 αφου και η τελευταια version της σειρας 5 θα πρεπει να λυσει το προβλημα σου. Μπορεις να τη βρεις εδω:http://www.nero.com/en/631933457317970.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
princess Σεπτέμβριος 21, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 ευχαριστω... βασικα εχω στο desktop το 5 και δουλευει κανονικα.. το εγκατεστησα και στο laptop και μου εκανε ιστοριες... (Προφανως εχω κανει αναβαθμιση και δε το θυμαμαι τι να πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Σεπτέμβριος 21, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Οχι απλα η Version που εχεις αναγνωριζει τα drives στο desktop σου οχι ομως και το drive στο laptop. Δεν ειναι θεμα το αν δουλευει σωστα, αλλα αν αναγνωριζει τααντιστοιχα drives. Αν το drive βγηκε μετα την εν λογω εκδοση, με ποιο τροπο θα αναγνωρισει ενα αγνωστο drive? Link to comment Share on other sites More sharing options...
princess Σεπτέμβριος 21, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 κατεβαζω παντως τις αναβαθμισεις γιατι καλως η κακως εχω μαθει να δουλευω με το nero.... Κι οταν πεφτει φορτος εργασιας καλο ειναι να δουλευει οτι υπαρχει για να μην πληρωνουμε κερατιατικα στα clubs!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.