Jump to content

MATSHITA DVD-RAM

princess

Recommended Posts

Ρε παιδια αυτο το drive εχει ο acer... παιζει το εξης τρελλο... το software που δινει η acer (NTI cd & dvd maker) δεν δινει δυνατοτητα να γραψεις video dvd... το νερο (το 5) δεν το αναγνωριζει σαν writer.... εγραψα ενα dvd (που κοντεψε να αραχνιασει στο σκληρο) ως data dvd και τουλαχιστον με το powerdvd παιζει (στο επιτραπεζιο δε το εβαλα ακομα, αλλα λογικα θα παιζει και κει). Ξερει κανεις τι γινεται; Εψαξα και στο google αλλα δε βγαζω ακρη!!!! :119:

Αν το εγραψες ως data dvd αλλα με τη δομη του dvd video, δηλ με ενα φακελο audio_ts και ενα video_ts θα πρεπει να δουλεψει απροσκοπτα.

Οπως σωστα προτεινε και ο JimmyFox χρειαζεται απλα να αναβαθμισεις την εκδοση του νερωνα, οχι απαραιτητα στην εκδοση 6 αφου και η τελευταια version της σειρας 5 θα πρεπει να λυσει το προβλημα σου.

Μπορεις να τη βρεις εδω:

http://www.nero.com/en/631933457317970.html

ευχαριστω... βασικα εχω στο desktop το 5 και δουλευει κανονικα.. το εγκατεστησα και στο laptop και μου εκανε ιστοριες... (Προφανως εχω κανει αναβαθμιση και δε το θυμαμαι τι να πω;).

Οχι απλα η Version που εχεις αναγνωριζει τα drives στο desktop σου οχι ομως και το drive στο laptop. Δεν ειναι θεμα το αν δουλευει σωστα, αλλα αν αναγνωριζει τααντιστοιχα drives. Αν το drive βγηκε μετα την εν λογω εκδοση, με ποιο τροπο θα αναγνωρισει ενα αγνωστο drive? ;)

κατεβαζω παντως τις αναβαθμισεις γιατι καλως η κακως εχω μαθει να δουλευω με το nero.... Κι οταν πεφτει φορτος εργασιας καλο ειναι να δουλευει οτι υπαρχει για να μην πληρωνουμε κερατιατικα στα clubs!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.