mlemo Ιανουάριος 6, 2005 #41 Ιανουάριος 6, 2005 1) Θα ρωτήσεις εάν στην καλύπτουν από το πλαίσιο.2) Εάν στην καλύπτουν τι λύση θα δώσουν εφόσον δεν είναι πλέον εύκολα διαθέσιμη3) εάν η υπόθεση πλαίσιο ναυαγήσει - κανένα πρόβλημα - απλά ξεχνάς το οδηγό δισκέτας και ζεις μια χαρά χωρίς αυτό. Η μητρική σου έχει τη δυνατότητα να κάνει "εκκίνηση" με μενού (βλέποντας όλες τις συσκευές IDE ακόμη και μέσω USB)...OPOTEή κάνεις "εκκίνηση" από CD-R (ακόμη και από CD-RW) όταν το χρειαστείς (αναβάθμιση BIOS κ.ο.κ)ή αγοράζεις - εάν σου είναι τόσο απαραίτητο!!!!!!!! - ένα οδηγό δισκέτας με USB σύνδεσηΤόσο απλά είναι τα πράγματα!
Qlim4X Ιανουάριος 7, 2005 Author #42 Ιανουάριος 7, 2005 απ οσο σκεφτικα εγω στο πλαισιο δεν την παω για να την παρω πισω καμενη η τιποτα αλλο αν δεν βρω καμια λυση με το φλοπυ η μονη υση που απομενη ειναι να το δοσω και να βαλω το MAXIMAIZER του ΓΙΟΡΙΚΑ και για τα BIOS bootarisma απο cd με τα αρχια περασμενα αντε ποια για τι πολυ ασχολιθικα με το καβουρδιστηρι μου
tasosmos Ιανουάριος 11, 2005 #43 Ιανουάριος 11, 2005 Στο καλωδιο της akasa (round) που εχεις στη φωτο ειναι ανεστραμμενα!Τα πρασινα και τα μπλε εχουν διαφορετικη σειρα στις δυο ακρες.
Qlim4X Ιανουάριος 11, 2005 Author #44 Ιανουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από tasosmos [Χθες, στις 23:01] Στο καλωδιο της akasa (round) που εχεις στη φωτο ειναι ανεστραμμενα!Τα πρασινα και τα μπλε εχουν διαφορετικη σειρα στις δυο ακρες. οντος αλλα δεν πιστευω να εχει προβλημα γιατι σε αλο PC επαιζε μια χαρακαι το καλωδιο αλλα και το φλοπυ επομενοσ κατι τρεχει με το δικο μου PC και δεν μου αρεσει καθολου αυτο γιατι ειχα σκασει γερα λεφτα για να αποκτισω αφτι την μητρικη
BeetleJuice Ιανουάριος 13, 2005 #45 Ιανουάριος 13, 2005 μη με βαρεσετε αν πω βλακειαοταν λετε αν το εβαλε αναποδα μπορει να εννοειτε 2 πραγματατο πρωτο ειναι να το εχει βαλει με περιστροφη 180μοιρες στο φισακι (εννοειτε αν δεν εχει την εγκοπη)το δευτερο ειναι να εχει βαλει το ...πως να το πω , το μπρος πισωδηλαδη να εχει βαλει αυτο που παει στο φλοπι στην μητρικη και αντιστροφαμε τα απλα καλωδια ,αυτα που λες οτι ειναι αντεστραμενα , αν το βαλεις το μπροσ πισω , γινεται αυτο που σου ειπαν και αλλοι , μενει αναμενο το φωτακι του φλοπι και δεν δουλευει ποτε εμπειρικα αν θυμαμαι καλα η κανονικη ταινια πηγαινε στη μητρικη και το ακρο με την αντιστροφη πηγαινε στο φλοπιαπλα δεν ξερω αν δοκιμασες να το "τουμπαρεις" μηπως και αλλαξει κατικαλη τυχη φιλε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.