Qlim4X Ιανουάριος 2, 2005 Author #21 Ιανουάριος 2, 2005 ολα δυχνουν καλα στα bios και παλι κολαει στα win αφουτο βλεπει το φλοπι γιατι κολαει συνεχεια
Mut3 Ιανουάριος 2, 2005 #22 Ιανουάριος 2, 2005 Aλλο floppy δοκιμασες στην mobo σου?Αν δεν δουλευει και αλλο floppy μαλλον εχει προβλημα...Μπορει να φταινε και οι drivers, ρωτα τον κατασκευαστη του card reader.Btw, αν καταλαβα καλα δεν σου δουλευει τπτ απο το reader? (ουτε δισκετα ουτε καρτα?)Γιατι συνηθωσ αυτα τα drives θελουν φλοπυ καλωδια για δισκετες και USB για τισ καρτες...
Qlim4X Ιανουάριος 2, 2005 Author #23 Ιανουάριος 2, 2005 ΤΟ reader ειναι ανεξαρτιτο απο το φλοπι απλοσ ειναι πανο στιν ιδια σισκευη και δουλευει κανονικοτατα σε αντιθεση με το φλοπι. αλλα το φλοπι σε αλλο πισι δουλευε κανονικοτατααυτο ειναι το περιεργο
Mut3 Ιανουάριος 2, 2005 #24 Ιανουάριος 2, 2005 Παντως στειλε email σε αυτους που το φτιαχνουν και ρωτα τι παιζεται, αυτοι μαλλον θα ξερουν...
georgeadams Ιανουάριος 2, 2005 #25 Ιανουάριος 2, 2005 Το "απλό" φλοποκαλώδιο που έχεις, έχει θέση για 2 συσκευές. Επειδή τα floppy δεν έχουν master-slave jumper, για να καταλαβαίνει η motherboard ποιό είναι το A και ποιό το B, υπάρχει αυτή η αναστροφή στο καλώδιο. Το floppy που υπάρχει πριν την αναστροφή αναγνωρίζεται ως drive A και το floppy μετά την αναστροφή ως drive B. Το round cable της Akasa έχει θέση μόνο για 1 drive, συνεπώς δεν χρειάζεται την αναστροφή.Το πρόβλημα σου είναι κάπου αλλού. Μήπως έχεις βάλει το καλώδιο ανάποδα, ή το έχεις δηλώσει λάθος στο BIOS?
Qlim4X Ιανουάριος 2, 2005 Author #26 Ιανουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από georgeadams [Σήμερα, στις 00:51] Το "απλό" φλοποκαλώδιο που έχεις, έχει θέση για 2 συσκευές. Επειδή τα floppy δεν έχουν master-slave jumper, για να καταλαβαίνει η motherboard ποιό είναι το A και ποιό το B, υπάρχει αυτή η αναστροφή στο καλώδιο. Το floppy που υπάρχει πριν την αναστροφή αναγνωρίζεται ως drive A και το floppy μετά την αναστροφή ως drive B. Το round cable της Akasa έχει θέση μόνο για 1 drive, συνεπώς δεν χρειάζεται την αναστροφή. Το πρόβλημα σου είναι κάπου αλλού. Μήπως έχεις βάλει το καλώδιο ανάποδα, ή το έχεις δηλώσει λάθος στο BIOS? να μπει λαθοσ δεν γινετε γιατι εχει τισ υποδοχεσ και στο φλοπι και σστιν μητρικη μαλλον θα κατεβασω τουσ οδιγουσ του μπασ και δουλεπσι εχετε κανα σιτε να προτινετε γιατι τισ teac (βρικα και μαρκα και μοντελο :D ) το σιτε δεν δουλευει προσορινα
georgeadams Ιανουάριος 2, 2005 #27 Ιανουάριος 2, 2005 Drivers για φλόπυ ΔΕΝ υπάρχουν. Αναγνωρίζεται αυτόματα πό τα windows. Πάντως έχω τύχει σε περίπτωση που ήταν ανάποδα η προεξοχή που έχει το βύσμα για να μην μπαίνει λάθος το φλόπυ. Υπάρχει όμως πολύ εύκολος τρόπος για να βεβαιωθείς αν είναι ανάποδα το καλώδιο: αν το βάλεις ανάποδα, το φωτάκι του floppy μένει αναμένο συνέχεια
Qlim4X Ιανουάριος 2, 2005 Author #28 Ιανουάριος 2, 2005 αλαξα το φλοπυ και εβαλα ενα αλλο να δω τι τρεχει αλλα τιποτα τα πρωτα 20 δευτερα βλεπει την δισκετα και μετα νεκραααααααααααααααααα :( τι να κανο????????? να το παω στο πλαισιο να μουτο αλαξουν μπασ και φτεει τιποτα η οχι καμια ιδεα????? ????? ?????
Makis Hourdakis Ιανουάριος 3, 2005 #29 Ιανουάριος 3, 2005 Απ'ότι καταλαβαίνω το πρόβλημα είναι στη mobo... Το μόνο άλλο που μπορώ να σκεφτώ είναι πολύ απίθανο. Μπορεί να έχει ξεπιναριστεί το καλωδιάκη της +12 από το molex που συνδέεις στο floppy και επειδή ίσως το card reader χρησιμοποιεί +5 να μην το καταλαβαίνεις. Δεν μπορώ να φανταστώ τίποτα άλλο... Δοκίμασε BIOS update (εγώ προσωπικά το κάνω χωρίς floppy, έχω ένα boot CD των 98 και τα αρχεία στο δίσκο), νεότερους drivers και γενικώς ότι περνάει απ'το νού σου...
Qlim4X Ιανουάριος 3, 2005 Author #30 Ιανουάριος 3, 2005 απο ρευματα και τετια ολα ειναι μια χαρα το card reader εχει ανεξαρτιτι τροφοδοσια απο το φλοπι και τα το καλοδιο του ρευματος ειναι οκ γιατι τα αλαξα προσφατα μαλλον θα παω να το αλαξω η να παρο κανα καινουριο
Qlim4X Ιανουάριος 3, 2005 Author #32 Ιανουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 11:40] Τι ενωείς τα άλλαξες;;; Πώς τα άλλαξες;;; εννοουσα οτι προσφατα τα sleevara και αλλαξα τα molex και τα ελενξα ολα αν ειναι οκ και δουλευαν τελια!!!!! !!!!! !!!!!
Makis Hourdakis Ιανουάριος 3, 2005 #33 Ιανουάριος 3, 2005 Λέω κι εγώ... Νόμιζα οτι καθόσουν και άλλαζες ένα ένα τα καλλώδια! Τι molexes έβαλες και από που τα πήρες; Ρωτάω γιατί θέλω κι εγώ τίποτα χρωματιστά ή μαύρα... :OT:
Qlim4X Ιανουάριος 3, 2005 Author #34 Ιανουάριος 3, 2005 απο το HAC τα πηρα αλλα πριν λιγο βρικα μια ακρι με ενα παιδι που μπορει να μου φερει σχεδον οτι θελω :D :D δεσ αυτο το sitewww.acryan.com/index.shtml
louis_gas Ιανουάριος 3, 2005 #35 Ιανουάριος 3, 2005 ρε συ το καλωδιο κ το φλοπι δουλευουν σε αλλο πισι ειπες αλλα δε δουλευουν στο δικο σου.αρα το προβλημα ειναι στο δικο σου πισι. η στη μοδερβοαρντ η στο τροφοδοτικο.κανε μια δοκιμη με ενα αλλο τροφοδοτικο η πολυμετρησε τις τασεις του τροφοδοτικου σου και πες. πιστευω οτι μπορει να παιζουν και οι τασεις
Qlim4X Ιανουάριος 3, 2005 Author #36 Ιανουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από louis_gas [Σήμερα, στις 22:02] ρε συ το καλωδιο κ το φλοπι δουλευουν σε αλλο πισι ειπες αλλα δε δουλευουν στο δικο σου.αρα το προβλημα ειναι στο δικο σου πισι. η στη μοδερβοαρντ η στο τροφοδοτικο.κανε μια δοκιμη με ενα αλλο τροφοδοτικο η πολυμετρησε τις τασεις του τροφοδοτικου σου και πες. πιστευω οτι μπορει να παιζουν και οι τασεις οι τασεισ ειναι σταθεροτατεσ 11,92 4,98 3,29 δεν ξερω τι αλλο μπορει να φτεει και θελω να αλλαξω ΒΙΟΣ και δεν μπορω με τιποτα
JohnnyBoy Ιανουάριος 3, 2005 #37 Ιανουάριος 3, 2005 Εγώ πάντως έχω 2 floppy round cable της akasa και άλλα 3 no name και δεν έχω κανένα πρόβλημα σε κανένα pc που έχω δουλέψει.(μόνο το ένα no name είναι αντεστραμένο)
Qlim4X Ιανουάριος 3, 2005 Author #38 Ιανουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από JohnnyBoy [Σήμερα, στις 22:37] Εγώ πάντως έχω 2 floppy round cable της akasa και άλλα 3 no name και δεν έχω κανένα πρόβλημα σε κανένα pc που έχω δουλέψει.(μόνο το ένα no name είναι αντεστραμένο) το καλοδιο δουλευει τελια σε αλλο πισι που το εβαλα τωρα τι αλλο να φτεει????? ????? ?????
louis_gas Ιανουάριος 3, 2005 #39 Ιανουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Χθες, στις 22:40] το καλοδιο δουλευει τελια σε αλλο πισι που το εβαλα τωρα τι αλλο να φτεει????? ????? ????? η μητρικη σου
Qlim4X Ιανουάριος 3, 2005 Author #40 Ιανουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από louis_gas [Σήμερα, στις 00:57] η μητρικη σου και τωρα τι κανο τιν πεταω γιατι δεν εχω τιν αποδιξει απο το πλαισιο η τιν παω για service και μου λενε παρε αλλι γιατι δεν πιστευω κατι τετιο να φτιαχνετε. :(
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.