imaginas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2004 Πώς μπορώ να "κόψω" ένα mp3;Θέλω να φτιάξω κάποιο cd με μουσικά δείγματα και θέλω λίγο χρόνο απο κάθε κομάτι.Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgroundman Σεπτέμβριος 16, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 Υπάρχουν πολλά προγράμματα για τέτοιες δουλειές.Νομίζω ο Nero έχει ένα τέτοιο εργαλείο, όπως και το Easy CD CreatorΕνα καλό και απλό προγραμματάκι είναι το CoolEditΑπο 'κει και πέρα για περισσότερα πράγματα WaveLab, SoundForge, ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginas Σεπτέμβριος 16, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Σεπτέμβριος 16, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 mixmeister Link to comment Share on other sites More sharing options...
EstrangeD Οκτώβριος 10, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 ειχα δει αρκετα τετοια προγραμματα παλια. αν ενδιαφερεσαι για το καλυτερο κατα την γνωμη μου, βρες το goldwave... all the money!!!! σου δινει φοβερες επιλογες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Οκτώβριος 10, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 Εγω την δουλεια αυτην την εκανα με το nero wave editor....ηταν πολυ καλο και ευχρηστο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.