Jump to content

vtt+vdimm @ slot 2+3 στην NF7-s

outlaw

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχουμε λοιπόν 2 dimm στα 2+3 slot την μητρικής. Για να γίνουν τα 2 mod χρειάζονται οι γέφυρες που δίνει ο τικτακ στο 3ο (vtt) και 1ο (vdimm=vio), slot μόνο ή και οι γέφυρες όπως στην φωτογραφία?

Δεν εχω διαβασει πουθενα να εχει προσθεσει κανενας αυτες γεφυρες πρεπει να υπαρχουν ηδη αυτες οι γραμμες στην μητρικη......

Ρωτάω διότι :

Μετά το vdimm mod εξακολουθώ να έχω 2.95v για vdimm άρα υποθέτω μήπως τα βόλτ τα τρώει μόνο το 1ο σλότ...

Μετά το vtt τρώω λάθη σταθερά στο 60.6ΜΒ και 44.8ΜΒ στο 8ο τέστ του memtest+ με όποια σειρά και αν βάλω τα dimmάκια άρα υποθέτω μήπως το vtt ανεβαίνει μόνο στο 3ο σλότ (πάνω απο τα 256ΜΒ δηλ.)

Όσον αφορά το vdd booster δεν κατάλαβα τι κάνει+δεν είδα καμιά διαφορά.

End of story....Το 1ο σλότ πέθανε αφού τα συρματάκια μέσα γίνανε άντερα. Ξέρετε κανέναν να αλλάζει τα σλότ (ψιλοντρέπομαι να καθαρίσω την μητρική και να πάω για RMA)?

Μωρέ το έχω ξανακάνει, απλά απο εκεί που την πήρα μου έχουν συμπεριφερθεί φοβερά και δεν λέει να τους κοροϊδέψω. Άσε που αν φανούν οι κολλήσεις τι θα πώ? Ρόμπα θα γίνω...

End of story....Το 1ο σλότ πέθανε αφού τα συρματάκια μέσα γίνανε άντερα. Ξέρετε κανέναν να αλλάζει τα σλότ (ψιλοντρέπομαι να καθαρίσω την μητρική και να πάω για RMA)?

hipro5

hipro 5.αν φτιαχνεται θα στο φτιαξει.αν οχι μπορει να την βγαλεις με κανα rma.δοκιμασε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.